Před několika měsíci byl příspěvek o přechodu na Guardian VPN a jeden z vývojářů Guardianu se zapojoval. Objevilo se několik požadavků na funkce, a to:
— být schopen spoléhat na WiFi sítě, aby VPN nebyla aktivní
— být schopen vypnout VPN přes mobilní připojení
— být schopen automaticky připojit VPN při připojení k nedůvěryhodným WiFi sítím
Tzeejay dával aktualizace ohledně Guardianu, ale od té doby je ticho. Máte někdo informace o stavu těchto funkcí? Jsou to vlastně ty věci, které mi brání v používání VPN.
VPN je pryč z jejich webové stránky; jsou převzati společností DNS Filter, která také nikde na svém webu VPN nezmiňuje. Už není k dispozici v Apple App Store nebo Google Play Store. Když jsem se na to ptal obou společností v únoru 2024, nikdo mi nikdy neodpověděl. Mám vážné potíže s důvěrou v VPN kvůli tomu.
Též jsem byl zvědavý na Guardian. Máš možnost falšovat svou polohu GPS? Pokud ano, funguje to dlouhodobě dobře, nebo si služby rychle všimnou a zablokují IP adresy? Umožňuje ti to vybrat si server, ke kterému se připojit přes VPN, nebo je tato funkce dostupná v rámci stylu Smart DNS?
Chtěl jsem najít levnější alternativu k Express VPN a zda mi předplatné Eero Plus může nabídnout bonusy při správě sítě.