Žiji v Mexiku se svou mexickou přítelkyní a miluji to. Miluji vaši kulturu, vaše lidi a vše kolem vaší země. Nejsem gringo, jsem Australan.
Bytí mimo Austrálii je skvělé, ale některé věci mi chybí, například když jsem žil v USA a mohl jsem si předplatit Hulu. V Mexiku to nejde. Netflix a HBO fungují dobře a jsou mnohem levnější. Službu HBO mám přes Rappi prime (179 pesos měsíčně), což je skvělá nabídka pro ty, kdo o ní nevědí. Získám bezplatné doručení, další výhody a HBO MAX.
Moje otázka zní, na co dalšího se můžu přihlásit, co je dostupné v angličtině? Prosím, nezlobte se na mě za „jen si to pusť ve španělštině“. Žil jsem v Kalifornii a je velmi vstřícná ke španělsky mluvícím. Nemyslím si, že moje žádost o podobné služby tady by měla být vnímána negativně. Tím chci říct, prosím, nevyčítejte mi to. Není to pěkné chování k cizincům. Respektuji lidi v Americe, kteří nemluví anglicky stejně jako ty, kteří mluví anglicky. Snažím se učit španělsky, ale někdy chci jen poslouchat a číst angličtinu při sledování televize.
Měl jsem DirectvGO, ale to bylo vše ve španělštině. Nevíte o nějakých dalších streamovacích službách, které vycházejí vstříc lidem, jejichž španělština není moc dobrá? Děkuji!
Žil jsem v Kalifornii a je velmi vstřícná ke španělsky mluvícím. Nemyslím si, že moje žádost o podobné služby tady by měla být vnímána negativně. Tím chci říct, prosím, nevyčítejte mi to. Není to pěkné chování k cizincům. Respektuji lidi v Americe, kteří nemluví anglicky stejně jako ty, kteří mluví anglicky
O tom vím málo. Před několika lety Kalifornie stále zakazovala bilingvní vzdělávání. Bylo to zaměřeno na děti mexického původu s cílem omezit španělštinu. Navíc, Mexičané nejsou v Kalifornii vždy dobře přijímáni. Stát má velkou historii využívání mexických migrantů jako moderních otroků (navštívili jste někdy pole u Bakersfieldu nebo Fresa?)
Ale to není důležité zde. Mnoho expatů si pořizuje satelity od DirecTV/Dish a přihlásí se s americkou adresou. Je to možnost? Nebo co tak VPN na Android TV? Pokud nechcete platit za VPN, můžete požádat příbuzného doma, aby vám ji nastavil. Vím, že můj ASUS router může hostit VPN server, ke kterému se lze připojit odkudkoli.
Máme Hulu i tady, je to jen pod jiným názvem. Můžete si ho pořídit samostatně nebo spolu s Disney+ jako balíček, nebo pokud chcete, podívejte se na Mercado Libre (LATAM Amazon). Mají předplatné, které zahrnuje tyto dva, plus bezplatné doručení a 50% slevu na HBO Max a Paramount+
Kalifornie byla částí Mexika a většina její populace mluvila španělsky, mnoho částí USA, obzvlášť na jižní hranici, má španělské vysílání, protože jazyk tam již byl před tím, než se USA staly globální supervelmocí.
Ale mějte na paměti, že USA nejsou tak vstřícné k španělsky mluvící populaci, jak si myslíte, obvykle zakazují věci jako bilingvní vzdělávání.