Google VPN nefunguje na Mac Ventura

Google One VPN fungoval na Mac Ventura 13.3.1, dokud jsem neinstaloval bezpečnostní aktualizaci macOS od předešlých dní. Teď se nezapne. V nastavení není žádný VPN profil. Vyzkoušel jsem odstranit aktualizaci a přeinstalovat, ale VPN nemohu spustit. Instalace nenabízí žádné chyby. NordVPN funguje. Nápady?

OPRAVENO (doufám). Zkoušel jsem to znovu a tentokrát se objevila rada “Systémové rozšíření zablokováno.” Jděte do Nastavení systému: Soukromí a zabezpečení a hledejte radu, že systémové rozšíření bylo zablokováno, a povolte ho. Opět funguje.

Zkuste ho přeinstalovat. Ve skutečnosti je třeba povolit ve vašem nastavení (tato bezpečnostní věc, když je povolena ke spuštění u vás).

Tento problém mám také.

Mám ten problém také. Myslím, že je to chyba. Také jsem nenašel řešení.

U mě to funguje. Mám Ventura 13.3.1 (a). Možná Google One VPN vydali aktualizaci?

U mě jeden Mac na 13.3.1 (a) funguje dobře a druhý na 13.3.1 (ne-a) nefunguje.

Nedávno verze aplikace Google One VPN 1.4.x až 1.5.0. Myslím, že chyba vznikla kvůli tomu.

Toto také vyřešilo můj problém. Díky!! Na Ventura 13.4.

Prosím, čtěte původní příspěvek. Nainstaloval jsem znovu bez úspěchu.

Ten problém mám již přes dva týdny, viz: https://www.reddit.com/r/GoogleOne/comments/12rvole/comment/jh0w5ss/?context=3.

Vidíte VPN profily v jednom nebo obou?

Nejsem momentálně doma a nejsem si jistý, ale myslím, že Google One VPN nepoužívá VPN profil.

Určitě ano v iOS. Nevím o macOS, ale nic v mém systému M1.

Právě jsem zkontroloval, kde to funguje, je tam VPN profil.

Díky. U mě ne. Budu pokračovat v pokusech s přeinstalací.