Zajímá mě, nebo funkce geo-lokace u BitDefender VPN nefunguje?
V minulosti jsem používala jiné VPN, abych změnila svou geopozici, protože pracuji na EST, ale poslední měsíc jsem navštěvovala rodinu v GMT časovém pásmu. Snažila jsem se použít BitDefender VPN na telefonu i Macbooku, ale bez úspěchu.
Bohužel, i můj účet Disney plus mi vypsal obnovení platby a zkoušela jsem změnit lokalitu zpět na zemi, odkud pochází moje karta, a poté obnovit stránku pro platbu, ale stále mě to hlásilo, že jsem ve Španělsku. Máte někdo podobné problémy s produkty BitDefender?
Uvažuji o provedení testu malware v VM tento víkend, abych to také prověřila.
Používáte nejnovější verze VPN? Nejjednodušší je zkontrolovat, jestli máte možnost Wireguard, protože byla nedávno přidána. Je váš problém ten, že VPN se připojí automaticky k poslednímu VPN serveru (Španělsko), na kterém jste byli, místo k nejbližšímu serveru? V USA mohu VPN vynutit do konkrétních měst a vždy to fungovalo, takže nemám důvod pochybovat o jejich produktech.
Jsem si jistá, že mám nejnovější verzi. A ne. Prostě mi nezatěsňuje data vůbec.
Stojí za to zkusit odinstalovat a znovu nainstalovat na Macu a iPhonu, aby se vám zobrazila výzva k opětovnému zaregistrování VPN profilu. Aktualizace Apple nejsou od iOS 17 a MacOS 14 příliš stabilní. Používám Bitdefender VPN na Macu a Windows a obě platformy mi fungují. Mám doma Firewalla, který je docela agresivní v blokování webových stránek, takže zapnutí VPN hned funguje, protože tuneluje data a ignoruje jakékoli filtrování routeru.
Nejnovější verze MacOS: 26.0.2.1
Nejnovější verze iOS: 2.0.3
Odstranila jsem a nainstalovala zpět. Žádná změna. Ve skutečnosti to nebylo jen stejné, ale bylo to velmi neúčinné při maskování mé IP při jednoduchém googlování “co je moje poloha”. Ukázalo mi přesně, kde jsem na Googlu, i když jsem nastavila IP na úplně jinou zemi.
Bylo to na iOS? Je to známý problém, že pokud je VPN spojení již navázáno, iOS neprotlakuje provoz přes tunel. Základně Apple řekl, že to není problém, ale VPN provider musí nastavit vlajku, aby přerušil všechna aktuální spojení, aby se znovu připojila přes tunel. Z mých informací to nikdo nedělá kvůli tomu, jak to může být rušivé pro uživatele, kteří musí ukončit všechna internetová spojení na svém telefonu.