Předpokládám, že mohou jednoduše použít profily, které mají pro marketing Amazon Marketplace?
Nedochází u Now TV k reklamám, mají zde reklamy firem Dundy a Supervalu v jejich videíchí.
Jo, dnes jsem to dostal. Prime používám jen na jeden měsíc občas, abych pokryl doručovací náklady při několika nákupech, ale rád bych si pustil pár programů. Dříve jsem si na něj užíval spoustu dobrých věcí.
Ale teď změnili způsob sledování, takže PV aplikace je nevyhnutelná, zatímco dříve šlo používat Prime Video přes webovou stránku. Aplikace vyžaduje příliš pokročilou iOS na mém iPadu, takže to nemohu použít! Zrady. Ale kdyby tam byly reklamy, byl bych extrémně naštvaný. Jako obvykle vidíme, jak poskytovatelé běžných služeb škrtí každé možné penny, které najdou, když si vytvoří trh, který mohou dále využívat. Vím, že je to jen obchod, ale je to tak nesnesitelné; někdy vám to úplně zmrzačí životní sílu.
Teď je to téměř nepoužitelné na severu.
Není to srovnání jablek s jablky, protože jsou to dva různé země s odlišnými vzory. Výsledek toho experimentu by nebyl důvěryhodný. Je to ukazatel, ale na základě toho byste neměli činit obchodní rozhodnutí.
Stahuji si, co chci sledovat, musichq.net je nesmírně dobrá stránka pro streamování jakéhokoliv filmu nebo seriálu. Má také skvělou úvodní stránku s nově vydanými věcmi.
Máte nějaké rady, jak začít? Poslední měsíce o tom slyším hodně, ale nevím, kde začít s nastavením.
Správný postřeh, dává to smysl, protože tento e-mail je rozeslán předplatitelům v Irsku, kteří nemají reklamy přidány, což ukazuje, že jejich britská základna není oddělená od Irska/Isle of Man/Channel, pokud jde o kontaktování.
Používám jejich službu možná jednou nebo dvakrát ročně pro doručení, nesleduji Prime a nikdy neposlouchám jejich audio streaming
Proč to tedy máte?
Nejste se dívali na Boys? Skvělá originálka od Prime.
Pamatujete, když Netflix loni zpřísnil sdílení hesel?
To vedlo k masivnímu nárůstu předplatitelů. Překonali očekávání trhu ve třetím čtvrtletí.
Zdá se, že ve vaší zemi budete vnímáni jako v zemi ukončení. Tak se dá sledovat iPlayer bez licence na televizi.
Není to jen plné reklam a spywaru? To je moje zkušenost z minulosti.
Dříve jsem to využíval na doručení, ale uchovávám to pro případ potřeby, ale nevyužil(a) jsem to dost, myslel(a) jsem, že to víc využiji o Vánocích, ale neudělal(a) jsem to, takže je to na seznamu věcí ke snížení.
Gen V byla velmi příjemným překvapením. Myslel(a) jsem si, že to bude naprostý crap.
Navíc Invincible, nejlepší superhrdinské seriály, všechny jdou na Prime.
Jo, ale přidávání reklam nezvyšuje předplatné. Může to zvýšit počet lidí platících za to, aby neměli reklamy, ale nevidím velký trh nebo požadavek na to, když lidé už platí za službu.
Pořád to není experiment, pokud neporovnáváte stejně s rovným.
Vypadá to, že jste v zemi ukončení. Tak se dá sledovat iPlayer bez licence na televizi
Jak to zastaví reklamy?
Stačí nainstalovat blokátor reklam jako ublock origin a máte vystaráno. https://flixhq.id/home a ww2.lookmovie.la/home jsou moje aktuální oblíbené stránky pro streamování, bez problémů.