FYI: Amazon nezvykají přidávat reklamy do služby ROI streamingu

Byla tu obava, že je přidají, a e-mail uvádí řadu služeb, které poskytují ve Velké Británii, ale ne v Republice, takže by to bylo trochu k vzteku, kdyby je přidali pro nás, zatímco technicky nezískáváme plné výhody, které mají ostatní.

Neomezené doručení do 24 hodin na miliony položek ve všech kategoriích a doručení ve stejný den na více než milion položek ve Velkém Londýně, Edinburghu, Glasgow, Birminghamu, Bristolu, Manchesteru, Leedsu, Liverpoolu a dalších.

Exkluzivní a široký přístup k streamovacím videím včetně Prime Video exkluziv včetně Pána Prstenů: Prsteny moci, The Boys, Tom Clancy’s Jack Ryan, Citadel, The Wheel of Time, Reacher, Wilderness, The Devil’s Hour, The Rig, Clarkson’s Farm, The Grand Tour, 007: Cesta k milionu s Brianem Coxem a filmů jako Air, Creed III, Candy Cane Lane s Eddiem Murphym a exkluzivního živého sportu včetně Premier League fotbalu.

Přístup k Prime Video Channels, které nabízejí nepřekonatelný výběr předplatitelských kanálů jako Paramount+, hayu, TNT a další — bez nutnosti stahovat další aplikace. Zákazníci platí pouze za ty, které chtějí, a mohou kdykoli zrušit.
Exkluzivní nabídky a akce jako Prime Day.

Poslech bez reklam 100 milionů písní v náhodném režimu a miliony epizod podcastů s Amazon Music.
Neomezená ultrarychlá doručovací služba potravin na objednávky nad 60 liber s časovými sloty 2 hodiny od Amazon Fresh nebo přímo z místních supermarketů Morrisons, Co-op nebo Iceland. K dispozici ve vybraných PSČ.

Neomezené ukládání fotografií v plném rozlišení a 5GB pro videa s Amazon Photos.
Výhody Prime Gaming.

Tisíce knih, časopisů a komiksů s Prime Reading.

Neomezené doručování vašich oblíbených restaurací a fastfoodů s předplatným Deliveroo Plus na 1 rok, bez dalších poplatků. Min. hodnota objednávky 25 liber.

Přístup ke slevě na dvě vstupenky za 10 liber do standardních kin ODEON nebo dvě vstupenky za 15 liber do Odeon Luxe. Nabídka platí od pondělí do čtvrtka.

Ještě.

„V tuto chvíli“ je slabý způsob, jak říct, že to zatím nedělají, ale budou

Zrušil(a) jsem všechny streamovací platformy a vrátil(a) se ke pirátství všeho :+1:

Udělají to, pokud to bude fungovat na jiných větších trzích

Je to pravděpodobně kvůli nedostatku cílené reklamní knihovny. Spousta britských reklam je skutečně dost specifická, takže nemají úplně relevanci pro ostrovy, a místo toho běží spoustu místních podnikových reklam. Podobně jako některé z nejpopulárnějších kanálů na Sky mají úplně oddělené reklamy jen pro předplatitele v ROI.

Jakmile začnou všechny tyto streamovací služby ukazovat reklamy, vrátím se k podezřelým krabicím/aplikacím, žádný problém zaplatit za Disney a Prime apod., mám předplatné na všechny streamovací aplikace, ale nebudu platit za něco, co musím sledovat s reklamami, sračky.

Nedostáváme reklamy, nebo nám nedávají obsah? Obvykle je to podle mých zkušeností to druhé.

Je snazší pirátit věci jinak.

Dobré. Měl(a) jsem obavy asi na minutu, když to oznámili.

Díky Amazonu za to, že neděláte pokusové opice

Některé pozitivní zprávy vzhledem k tomu, že nedostáváme správné služby.

Myslel(a) jsem si, že zkusím NowTV, druhý díl tam měl 30sekundovou neustřihnutelnou reklamu, okamžitě jsem zrušil(a), s tím mohou jít do prdele.

Ačkoliv je ta společnost tak bohatá, hodnota, kterou dostáváte od Prime, je skvělá.

Pouze velmi málo využívám streamovací část, ale.

Odmítám sledovat Amazon Prime video. Ovládla mě únava z výběru, co chci sledovat, a pak mi ukáže „tHiS cOnTeNt iS nOt aVAiLaBle iN yOuR rEgiON“, nebo je potřeba další poplatek.

Proč sakra uvádíte pořady, které nemohu sledovat? Aspoň na Netflixu, pokud se zobrazí na seznamu, vím, že je mohu sledovat zdarma.

Právě jsem dostal e-mail, že začnou 05/02/24.

Jedinná výhoda Amazonu od Brexitu.

Můžeme být součástí experimentu, jak tato změna ovlivní uživatele. Dát reklamy britským uživatelům a udržet je bez reklam v nejpodobnějších trzích (my), pak porovnat výsledky.

Existují nějaké návody, jak na to? :slight_smile:

Možná zůstane slepou skvrnou. Předpokládám, že důvod, proč nebudou mít reklamy, je ten, že by chtěli poskytnout cílené reklamy konkrétní irské publiku. K tomu by potřebovali irský prodejní tým. Nemají ani stránku .ie a desítky let se o to nezajímali. Pokud to není pro ně výhodné, možná to ani nebudou dělat ještě dlouho.

Pravda. Doufám, že je dost hluku a odhlašujících se lidí, kteří je to donutí přestat.

Upřímně uvažuji o zrušení. Používám jejich službu možná jednou nebo dvakrát ročně pro doručení, nesleduji Prime a nikdy neposlouchám jejich audio streaming.