FYI: Amazon nepřidávají reklamy do svého streamovacího servisu ROI

Byla obava, že by ano, a e-mailová seznam řady služeb, které poskytují ve Velké Británii, ale ne v republice, by byla trochu ránou do zubů, kdyby je přidali pro nás, zatímco my technicky nezískáváme plné výhody, jaké mají ostatní.

Neomezené doručení do 24 hodin na miliony položek ve všech kategoriích a doručení ve stejný den na více než milion položek v Greater Londýně, Edinburghu, Glasgow, Birminghamu, Bristolu, Manchesteru, Leedsu, Liverpoolu a dalších.

Přístup k exkluzivnímu a širokému obsahu streamovacích videí včetně exkluzivních Prime Video, jako jsou Pán prstenů: Prsteny moci, Boys, Tom Clancy’s Jack Ryan, Citadela, Koleji času, Reacher, Wilderness, Čas ďáblů, RIG, Clarkson’s Farm, Grand Tour, 007: Cesta ke milionu s Brianem Coxem, a blockbusterů jako Air, Creed III, Candy Cane Lane s Eddiem Murphym a exkluzivních živých sportů včetně Premier League.

Přístup k Prime Video Channels, které nabízejí nepřekonatelný výběr předplatitelských kanálů jako Paramount+, hayu, TNT a další — bez nutnosti stahování dalších aplikací. Zákazníci platí jen za ty, které chtějí, a mohou kdykoli zrušit.
Exkluzivní nabídky a akce jako Prime Day.

Poslech bez reklam s 100 miliony skladeb v režimu náhodného přehrávání a miliony epizod podcastů s Amazon Music.
Neomezené ultrarychlé doručení supermarketových potravin na objednávky nad £60, s 2hodinovými časovými sloty od Amazon Fresh nebo přímo z vašich místních supermarketů Morrisons, Co-op nebo Iceland. Dostupné v některých poštovních směrech.

Neomezené ukládání fotografií v plném rozlišení a 5 GB pro videa s Amazon Photos.
Výhody Prime Gaming.

Tisíce knih, časopisů a komiksů s Prime Reading.

Neomezené doručení do vašich oblíbených restaurací a na jídla s předplatným Deliveroo Plus na 1 rok, bez dalších nákladů. Minimální hodnota objednávky £25.

Přístup ke dvěma vstupenkám za £10 v standardních kinech ODEON nebo dvěma za £15 v Odeon Luxe. Nabídka platí od pondělí do čtvrtka.

Ještě.

“V tuto chvíli” je slabé odhalení toho, že to ještě nedělají, ale udělají to

Zrušil jsem všechny streamovací platformy a vrátil jsem se k pirátství :+1:

Udělají to, pokud to funguje na jiných větších trzích

Je to pravděpodobně kvůli nedostatku cílené reklamní knihovny. Hodně britských reklam je dost specifických, že nemají skutečný význam pro ostrovy, kde běží spousta místních podnikatelských reklam. Podobně jako několik populárnějších kanálů na Sky má úplně oddělené reklamní bloky jen pro naše předplatitele v ROI.

Jakmile všechny tyto streamovací služby začnou ukazovat reklamy, vrátím se k podvodným boxům/aplikacím, není problém platit za Disney a Prime, atd., mám předplatné na každou streamovací appku, ale neplatím za něco a pak musím snášet reklamy taky, do prdele

Nejsou reklamy, nebo nevidíme obsah? Podle mých zkušeností je to obvykle to druhé.

Je to stejně jednodušší pirátit věci.

Fajn. Chvilku jsem měl obavy, když to oznámili.

Díky Amazonu, že nevytváří zkušební opice

Nějaké pozitivní zprávy vzhledem k tomu, že nemáme pořádné služby.

Myslel jsem, že si vyzkouším Nowtv, a druhá epizoda tam měla 30sekundovou nepřeskočitelnou reklamu, okamžitě jsem zrušil, mohou s tím jít do kelu.

Ačkoliv je ta firma tak bohatá, hodnota, kterou získáte s Prime, je podle mě skvělá.

Říkám, že to velmi málo používám streamingovou část, ale

Odmítám sledovat Amazon Prime Video. Jsou unavený z výběru, který chci sledovat, a pak mi ukáže “tHiS cOnTeNt iS nOt aVAiLaBle iN yOuR rEgiON” nebo je potřeba zaplatit další poplatek, abych to mohl sledovat

Proč ty krávo uvádíš seriály, které nemohu vůbec sledovat? Aspoň na Netflixu, pokud je na menu, vím, že to mohu sledovat zdarma.

Právě mi přišel e-mail, že začnou 05/02/24.

Jediné výhody Amazonu od Brexitu.

Možná jsme součástí experimentu, jak tento změna ovlivní uživatele. Dát reklamy britským uživatelům a ponechat to bez reklam na nejbližším trhu (USA), pak porovnáme výsledky.

Existují nějaké návody, jak to udělat stejně? :slight_smile:

Možná zůstane slepou skvrnou. Předpokládám, že důvod, proč nebudou mít reklamy, je ten, že by chtěli poskytovat cílené reklamy konkrétním Irskoaudienci. K tomu by potřebovali irský prodejní tým. Ani nemají .ie stránky a už léta se o to nezajímali. Pokud to nevidí jako výhodné, možná se do toho ještě dlouho nepustí.

Pravda. Doufejme, že je dost hluku a odhlašování, které je přiměje přestat s tím.

Upřímně uvažuji o zrušení. Používám jejich službu možná jednou nebo dvakrát ročně na doručení, nesleduji Prime a nikdy neposlouchám jejich audio streamovací službu.