Funguje VPN u Audible?

Zjistil jsem, že některé tituly nejsou v mé oblasti v nabídce :frowning: Vždycky jsem si myslel, že Audible prodává všechny audioknihy v každém regionu, ale ukázalo se, že mám oblíbené knihy, které se v Asii a Tichomoří neprodávají.

Funguje VPN tady? Existuje nějaký způsob, jak si ty knihy koupit?

slyšel jsem, že VPN nefunguje, Audible používá číslo vaší kreditní karty k určení vaší polohy.

dodržují nějaké dohody, distribuční práva atd…

Podívejte se na toto:
https://www.reddit.com/r/audible/comments/dmh1il/updated_tutorialbypass_audible_region_lock/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Pro mě je překvapením, že Amazon má dost sil, aby řekl vydavatelům, že již nebudou akceptovat regionálně uzamčené licence, ale oni to nedělají. Mají dost vlivu na to, aby je z tohoto hloupého zvyklosti vyhnali. Odmítnutí hostovat jejich knihy na jakémkoli formátu je téměř jistý způsob, jak zajistit jejich dodržování.

Mám VPN a účty v Evropě a v USA. Přepínám účty podle potřeby. Je to sice otravné se přihlašovat a odhlašovat, ale funguje to.

To se zdá velmi užitečné, ale někdo stále dokáže získat Audible Credit Generator, pokud je mi známo, již nefunguje.

audibel ceny podle země

Wow! Funguje to! Dík! :smiley:

https://www.reddit.com/r/audible/comments/dmh1il/updated\_tutorialbypass\_audible\_region\_lock/?utm\_medium=android\_app&utm\_source=share

děkuji!! Fungovalo :slight_smile:

Dostávám jedno kredit měsíčně z Audible Credit Generatoru. Používá předtištěnou kartu. Karta má dokonce mé jméno vytištěné na ní. Říkají tomu “credit” karta. Jaká náhoda, že používám “credit” kartu k získání kreditů! Hej.

Existují i jiné způsoby, jak získat knihy.

Opravdu chcete, aby VPN poslouchala Harry Pottera dokola, aniž by se na to někdo přišel podívat? Ha! Zjistil jsem, na co je tenhle chlapík na redditu.

To není to, o čem jsem mluvil. Možná o tom neslyšel. Nikdy jsem to nedokázal rozchodnout. Možná to nefungovalo posledních několik let, ale pořád vidím, že lidé denně získávají stovky kreditů Audible, V tom může být taky problém, že už to možná nefunguje v USA. Když se na to podívám, vidím spoustu lidí z celého světa shromažďujících stovky kreditů. Zkoušel jsem to jen zkusit, zda to funguje, a nefunguje, ale ukazuje se, že to lidé používají.

Proč prostě nekrást audioknihu? Jak se liší, kromě toho, že autor možná dostane zaplaceno, a taky že vás můžou kvůli podvodu chytit? Protože je to podvod, i když.

HAHAHA. Promiň, že kazím tvůj hlavní plán. Ale vážně není zdravé poslouchat Harryho Pottera tolik, i když se ho snažíš uniknout.

Jak bys to teda kradl?

Jako torrent nebo co?

Proč Harry Potter? O čem to mluvíš?

Pokud to myslíš vážně, většina lidí používá VPN, aby zakryla, jak moc poslouchají/vidí Harry Pottera, aby na ně nezačali ostatní myslet “divní/difforní”, například rodina, práce, soukromí vyšetřovatelé. Pokud opravdu nemáš problém s HP, tak klobou dolů. Ale myslím, že jsem ho poslouchal 5 nebo 6krát a knihy jsem možná četl 12krát. Nejsem na to pyšný. Přál bych si, abych použil VPN.

Doporučení? Nemohu najít žádné dobré torrentové stránky na audioknihy.

Ne, ne Harry Potter knihy. Vzdáleně od toho.