Funguje Salad ve všech zemích?

Ahoj, právě jsem si stáhl Salad a při používání bych se chtěl zeptat, jestli Salad bude fungovat v mé zemi. Moje země je Švédsko.

Ahoj šéfe,

Salad není regionálně blokován! každý jej může používat.

některé položky v obchodě jsou však regionálně specifické (protože některé odměny pocházejí automaticky od G2A a jiných webových stránek), takže pokud si nejste jistí, zda můžete tuto odměnu získat, raději se jim vyhněte; obvykle je to napsané v názvu položky nebo v popisu, například uvidíte NA, RU, BR, EU, US, ROW a podobně.

Doufám, že jsem vám odpověděl na otázku!

Ahoj!

Ano - Salad funguje ve většině zemí, s výjimkou zemí, kde není povoleno těžení kryptoměn (nesmíte si to plést s zeměmi, kde je držení kryptoměn zakázáno, protože jako uživatel Salad žádné kryptoměny nedržíte). Ale Švédsko těžbu kryptoměn povoluje, takže v tomto ohledu je vše v pořádku.

Jediné, co je třeba vzít v úvahu, je při koupi položky zkontrolovat, zda je dostupná ve vaší zemi… Máme několik položek, které jsou uzamčené na USA / jiné specifické země, takže na to buďte připraveni.

Funguje to v Indii? Jsem si opravdu nejistý ohledně zákonů zde týkajících se těžby a držení kryptoměn.

Funguje to i v Číně? Zkoušel jsem s VPN, ale zdála se, že se nenačte.

Ahoj Zer,
jen jsem se chtěl zeptat, jestli Salad funguje na starších počítačích?
A také je dostupný v Mianmaru?

Mohu použít VPN k obejití tohoto?

Bylo by to legální ve Velké Británii?

T doporučuji nezkoušet… I když to nemohu s jistotou říct, neexistuje nic, co by jednoznačně ukazovalo, že to bude určitě fungovat

Pokud máte nějaké volné peníze, můžete to zkusit… Ale není žádná záruka a není kam se vracet.