Free VPN s s rozděleným tunelováním?

Ve škole jsem tak trochu ten chytrý technický kluk. Problém, který máme v tuto chvíli, je, že žádné z našich VPN nefungují. Mnohé poskytovatele VPN jsou na této síti blokovány a jediná, kterou jsem našel, která funguje, je Proton VPN. Pokud není již zřejmé, děti potřebují tyto VPN, aby mohly obejít blokované stránky, hrát hry a normálně prohlížet internet atd. Nejenže škola blokovala mnoho VPN, ale také zavedla aplikaci s názvem “Hapara”, takže pokud používáte ProtonVPN, okamžitě vás zkontrolují, zda jste online, a pošlou vás do IT oddělení. Nemám vůbec problém s nulovou soukromí, protože lidé si na těchto VPN budou pouze hrát hry a nezadávat žádná hesla nebo citlivé informace. Také je mi jedno, jestli si udělám vlastní VPN, pokud je to snadné a zdarma. Děkuji!
P.S. Už jsem zkoušel Cloudflare a Zenvpn, a oba jsou blokovány. Ještě jednou děkuji!

#Seznam doporučených VPN

*Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, prosím kontaktujte moderátory tohoto subreddit nebo.

Rozdělené tunelování znamená, že si můžete vybrat, které aplikace půjdou přes VPN a které ne

Jelikož veškerý provoz stejně prochází jejich sítí, mohou VPN provoz stále blokovat.