Forticlient zaseknutý na "připojuji se"

Od pátku se snažím tento problém vyřešit, ale nedaří se mi.

Používal jsem verzi forticlient 7.2.4.xxx (nejnovější) a když se připojuji, vždy uvíznu v stavu “připojuju se”.

Teď zkouším verzi 7.2.3.xx a mám stejný problém. Spustil jsem diagnostický nástroj a změnil připojení na drátové, což hlásí: “Nelze navázat VPN připojení. VPN server může být nedostupný.”.

Co to může být?

Vypněte ipv6 pro adaptér, který používáte, a zjistěte, jestli to problém vyřeší. Je to problém už roky s forticlientem a obvykle je to první věc, kterou dělám při instalaci.

stejně tady, podařilo se vám to vyřešit?

Ahoj, dnes jsem jen změnil klíč Windows na notebooku a fungovalo to. Stejně jako u jiného notebooku, který jsem naformátoval a pak vložil klíč. Oba fungovaly po tom, žádná předpověď proč. :confused:

Mě to taky dělalo, řešením bylo nainstalovat MICROSOFT VISUAL C++ 2015 - 2022 RUNTIME, doufám, že to pomůže.

Chybové ID je (-6005)

Mám ten samý problém, ale na MacOS Sequoia, jakákoli pomoc je vítána.

Ahoj, měl jsem stejný problém a vypadalo to, že je to otázka licence, jen jsem přidělil více licencí a to můj problém vyřešilo.

Dostal jsem se sem hledáním řešení, protože klient FORTI stále neudržel spojení, i když byla IP správná, nainstaloval jsem : x64 (64-bit): vc_redist.x64.exe a fungovalo to správně.

Zdravím!"},{