Pokouším se použít rozšíření PIA pro Firefox, když se snažím zjistit latenci ke kterémukoli ze serverů, všechna pouze hlásí “Chyba”. Připojení k VPN vyústí ve zprávu, že všechny webové stránky hlásí “Chyba připojení
NS_ERROR_UNKNOWN_PROXY_HOST
Může být ztracena konektivita k internetu, vaše připojení mohlo být dočasně přerušeno, nebo server Private Internet Access, ke kterému se připojujete, může mít problémy s konektivitou.” Máte nějaké nápady? Díky!
ÚPRAVA: Kontaktoval jsem podporu, která mi řekla “Bohužel, máme omezenou podporu pro rozšíření prohlížeče a jediným krokem k řešení je přeinstalovat rozšíření a používat ho v anonymním/návštěvnickém režimu prohlížeče”. Skvělé.
ÚPRAVA 2: Pokusil jsem se odinstalovat rozšíření PIA i Firefox, bez úspěchu. Vyzkoušel jsem to i na mém notebooku, stále nic.
Jo, je to podivné, že jediný způsob jak vyřešit tuto “error” je úplná odinstalace a přeinstalace. To je ztráta času a způsobuje to zvýšenou frustraci pro nás zákazníky.
Je to, a myslím to s veškerým respektem, naprosto hloupé z jejich strany, že se nezajímá o to, proč to dochází a jak to opravit.
Honzte si to, PIA.
stejný problém tady. Používám pia roky, ale s tímto to litovat, že jsem ho koupil na celý rok a NEbudu ho prodlužovat. Jaký odpadový servis máte, když ani nepodporujete jeden z nejpopulárnějších prohlížečů. Přeinstalace nic nezměnila.
Měl jsem přesně ten samý problém, kde to jednoduše hlásilo “error”.
Verze na webu Firefox je stará. Pokud se podíváte na Chrome, nejnovější by měla být 3.2.0, ale nejnovější na GitHubu je 3.1.0. stáhněte ZIP v sekci releases a přejmenujte na .xpi, seznam serverů byl aktualizován na 3.2.0, takže 3.1.0 možná již nestačí.
Pokud máte profil s novější rozšířením, můžete ho získat z adresáře AppData. Funguje to skvěle. Nemám ponětí, co způsobilo, že oficiální verze Firefox byla odvolána zpět. Vypadá to, že je to tak již delší dobu. 3.2.0 je již rok staré.