Právě jsem začal s 30denní zkušební dobou Surfshark, přechod z ExpressVPN. Po instalaci GUI aplikace a připojení, když uvádí, že jsem připojen k serveru v zemi X, když zkontroluji svou IP polohu online, je úplně neodhalená a odhalí mou skutečnou polohu. Má někdo podobné problémy s Ubuntu a Surfshark? Předpokládám, že nejde o tolik o podvod, spíš o neschopnost v softwarovém vývoji na Linuxových platformách alespoň? Už začínám víc oceňovat ExpressVPN…
Ahoj, doporučuji nastavit si vlastní DNS adresy na Linux Ubuntu, to často pomáhá:
https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/360021037760-How-to-configure-custom-DNS-on-a-Linux-device
Nicméně, potřebovali bychom více informací celkově, abychom mohli efektivně tento problém vyřešit. Mohl bys kontaktovat náš podporu na [email protected] nebo přes live chat na naší webové stránce, pokud problém přetrvává?
Ujistěte se, že jste zakázali ipv6, protože Surfshark pokrývá pouze ipv4
toto určitě pomohlo a většinu času to funguje. nicméně občas, po odpojení a znovupřipojení, stále někdy vidím, že moje poloha je odhalená, když zkontroluji IP lokalizaci online. to je i přes to, že je ipv6 trvale zakázáno.