Jsme nadšeni, že můžeme oznámit, že naše VPN aplikace pro Apple TV je nyní k dispozici! Naše nová aplikace pro Apple TV je zahrnuta v předplatném ExpressVPN a nebude vás stát žádné další náklady.
V příštích měsících budeme pokračovat v zlepšování aplikace pro Apple TV. Pokud máš zájem o brzký přístup k nadcházejícím vylepšením naší aplikace pro Apple TV, můžeš se přihlásit do našeho beta programu. Děkujeme všem, kteří dosud poskytli zpětnou vazbu, bez vašeho pomoci by vydání naší tvOS aplikace nebylo možné.
Jak nastavit ExpressVPN pro Apple TV
Předplaťte si ExpressVPN, pokud jste tak dosud neučinili
Na Apple TV přejděte do Obchodu s aplikacemi a vyhledejte ExpressVPN. Vyberte aplikaci ExpressVPN a klikněte na „Instalovat.“
Přihlaste se ke svému účtu ExpressVPN zadáním uživatelského jména a hesla. Připojte se k libovolné zabezpečené VPN lokalitě a streamujte své oblíbené pořady.
Kompatibilita
Aplikace ExpressVPN pro tvOS je dostupná ke stažení na zařízeních Apple TV běžících na tvOS 17 nebo vyšším. Podporované modely zahrnují 1. až 3. generaci Apple TV 4K a Apple TV HD.
Pokud používáte starší Apple TV, například 1. až 3. generaci Apple TV, budete muset použít MediaStreamer nebo naši Router aplikaci.
Děkujeme všem, kteří trpělivě čekali na toto vydání, zejména těm, kteří testovali a hlásili problémy v beta verzi. Stejně tak je vaše zpětná vazba a návrhy velmi vítány, a uděláme vše pro to, abychom vám odpověděli na vaše otázky.
Nainstaloval jsem to na svůj Apple TV 4K, funguje úplně v pohodě. Měl jsem jen problém s DSTV Jižní Afrika, jehož podpora je bohužel hrozná, vůbec nezobrazuje EPG (zůstává prázdné) a v takovém případě nemůžete nic sledovat. I když se nějakým kouzlem otevře kanál s EPG, je obraz rozmazaný, něco jako pod 480p.
Funguje mi to v pohodě. Nevím proč se dnes večer moje Apple TV zdá být pomalejší na obvyklém připojení, ale jakmile zapnu Express VPN, všechno je stabilní a filmy se načítají perfektně bez bufferování a mám velmi rychlé připojení, takže nevím, proč to dnes večer tak je.
Mám otázku. Mám předplatné Xfinity Stream a funguje to dobře na mém iPadu v zahraničí, ale aplikace Xfinity na mém Apple TV nefunguje. Říká něco o tom, že nejste na jejich síti.
Pomůže Express VPN obejít lokalizační omezení na Apple TV?
Opět, momentálně jsem v zahraničí.
Děkuji.