Express VPN mi znemožňuje odesílat zprávy na iPhonu Androidům

Snažil jsem se poslat textové zprávy na Android zařízení z iPhonu a nedoručují se. Obvykle se to stává, když posílám fotky uživatelům Androidu v textové zprávě, nebo jsme ve skupinovém vláknu s uživateli Androidu, mé zprávy neprojdou. Zjistil jsem, že když vypnu VPN, mé texty jdou. Můžete mi s tím pomoci?

Týká se to i mě, ale jen u obrázkových zpráv. Když vypnu VPN, funguje to znovu. Mám iOS 16.1.

Našel jsem řešení! Jdi do aplikace ExpressVPN, jdi do možností > nastavení > síťová ochrana a přepni vypnout možnost Internetový přístup (blokovat internet, když nelze znovu připojit).

Poznámka: Ne, toto řešení nefunguje. Po vypnutí jsem reagoval, ale teď opět neprocházejí.

ExpressVPN přesměrovává vaše připojení k internetu, nikoli signál vašeho telefonu. MMS jsou posílány přes telefonní signál, takže jakékoli VPN by nemělo ovlivnit vaše schopnosti odesílat MMS.

Jo, moje máma se mnou volá a já omylem mám VPN zapnutou, přesto vezmuhovo a je ticho na obou koncích. Snažím se to zapamatovat a mít vypnuto, když potřebuji (když chci sledovat RuPaula na Netflixu). To je legrační pro skupinové zprávy. Nedávno jsem pozval kamarády do skupinové konverzace, ale nedostal jsem odpověď a divím se, jestli je to kvůli stejnému důvodu. Ukázalo se to s upozorněním, že zpráva nebyla odeslána? Jak jsi na to přišel? Poslal jsem svému příteli individuálně s zapnutým ExpressVPN a šlo to. On má Android a já mám iPhone. Nejsem moc obeznámen se skupinovými zprávami, ale rád bych se o nich dozvěděl víc!

Mám stejný problém. Všiml jsem si toho až po upgradu na nový iOS (16.0.3). Kontaktoval jsem Express VPN, ale žádné dlouhodobé řešení zatím nemám.

Mám přesně tento problém také, skupinové zprávy z iPhonu do skupiny s uživatelem Androidu nelze odeslat, když je VPN zapnutá. Nemohu také poslat jen fotku jednotlivému uživateli Androidu. Tento problém jsem si všiml nedávno, myslím, že se to stalo po upgradu na iOS 16.1.

Stejný problém jako všichni ostatní. Nelze posílat zprávy skupině s uživateli Androidu. Nelze poslat obrázky, když je VPN zapnutá (ne iPhone uživatelům)

Stejný problém zde. Oznámil jsem EVPN o problému. Za několik dní přejdu na Nord.

Viděli jste nabídku NordVPN na Černý pátek?!? Je to v podstatě

• 27 měsíců VPN (stejně dobré jako EVPN)
  • 27 měsíců správce hesel (stejně dobrý jako LastPass)
  • vše za 115 dolarů

To je důvod přejít z EVPN. Služba selhává/je méně užitečná a existuje jiná, levnější/stejně dobrá/bohatší na funkce.

Měl jsem stejný problém, opravil jsem ho. Změnil jsem VPN protokol z Automatického na Lightway-UDP. V aplikaci přejděte na: možnosti, nastavení, VPN protokol. Vyberte Lightway-UDP.