Existují nějaké bezplatné VPN, kde můžeš změnit zemi, ze které prohlížíš stránky

jako u HOLA, používám Chrome a když zapnu HOLA, můžu si vybrat zemi, ze které se zdánlivě prohlížím…

Momentálně chci prohlížet z Ruska, ale když zapnu hola, i když je napsáno Rusko, stále mě přepíná na americkou verzi webu, kterou sleduji…

Používal jsem Hola hodněkrát předtím a tento problém se už dřív objevoval, ale nakonec se sám vyřešil a fungoval. Chtěl jsem vědět, jestli existují jiné VPN, které jsou spolehlivější a nabízejí stejné možnosti.

Nespoléhejte se na Hola.

http://adios-hola.org/

Placené VPN jsou mnohem spolehlivější a chrání vaše soukromí. Já bych vůbec nevyužíval free VPN.

V dnešní době moc free VPN není, proč nezkusit placenou VPN? Ne všechny jsou drahé, ale jsou spolehlivé. Můžeš vyzkoušet FrootVPN. Můj účet nedávno expiroval, tak si ho musím znovu předplatit. Stojí asi 2,99 USD měsíčně.

Problém většinou způsobují úniky WebRTC, DNS a podobně. Ale souhlasím s ostatními. Hola je špatná volba.

Začal jsem používat Vypyr, fungoval hned na poprvé, žádné potíže.

To znamená, že mají svůj systém nastavený tak, aby zabránili těmto únikům (zejména DNS). To je poměrně běžné pro seriózní VPN služby.