Existuje způsob, jak sledovat celou Oprah interview?

V podstatě název. Je někdo obeznámen s nějakým způsobem, jak sledovat celou interview? Můžu najít kousky a části, ale opravdu bych rád viděl celou věc.

Tady je odkaz na celou interview:

https://drive.google.com/file/d/1H5tLr1ZXq6ihH54EBbCBI2tJReR5vjjl/view

Zábavné, jak Oprah nechce, aby se tato interview objevila. Přemýšlím, proč? LOL.

Je to nudné - neustálé stěžování, šikanování a psychologická manipulace. Vidím, že Charlotteina narozeninová fotka získala po zveřejnění 20 000 lajků během 5 minut!!!

gif

Nemohu to dokoukat ani prvních 10 sekund, aniž bych nezhroutil od trapnosti.

Může mi někdo říct, proč celou interview nelze nikde shlédnout? Udělala Oprah tuto rozhodnutí, protože byla extrémně zaujatá, nebo propagovala hlouposti, lži?

Mimo téma, tak trochu. Mluvím o věcech, které Oprah nechce, aby lidé viděli, že téměř zmizely…

Pošlu odkaz na Imgur na prosinec 1986 o Oprahově obrovském egu. Autorem je zesnulý a velký Bill Zehme pro zesnulý a velký Spy Magazine. Je to typ článku, který by v roce 2024 nikdy nevyšel.

Je to stále venku, O.

Jsem si jist, že určitě existuje, ale pokud nejste hypochondrik nebo se nesnažíte zvýšit své krevní tlaky na nezdravé úrovně, nedoporučuji to.

Mám celý přepis, pokud to chcete.

Také mám stáhlou interview, ale nevím, jak vám ho poslat.

ONA JE TAKOVÁ LŽIVÁ BESE!! I špatná herečka a Noprah…OMG.

Obě jsou RACE-BAITING HEIFERS!

Myslím, že královský podvod ji zveřejnil na rumble někdy dříve.

Drahý Bože, proč bys?! Jestli se rozhodneš potrestat sama sebe tímto způsobem, bože, odvahy odvážnému hříšníkovi.

Celé čtení je k dispozici na tomto kanálu https://www.youtube.com/channel/UC63SfxymH9Tk-EjsQYnRZdg

Je to na Rumble, nevšímejte si těch malých animací dole. https://rumble.com/vtlt1d-review-of-the-meghan-and-harry-interview.html

V aplikaci Cinema. Někteří další.

Ach bože. Začal jsem se na to koukat, ale po 10 minutách jsem musel přestat. Viděl jsem na jiných webech klipy od toho, ale poprvé jsem se rozhodl vidět celé. Mezi nabitými otázkami a zjevnými lživými tvrzeními to šlo těžko. Zajímalo by mě, zda někdo spočítal, kolikrát řekla “Pravda?”

Díky za sdílení. Nikdy jsem neviděl celé. Teď ji mám ještě méně rád než dřív, pokud je to vůbec možné.

gif

OMG miluji naše internetové detektivy. Jste neocenitelní.

Děkuji. Je nějaký způsob stáhnout a trvale uložit, pokud Google odstraňuje? Promiňte, nejsem technicky zdatný.

Upravit: Nemohl jsem to sledovat. “Počet přehrávání byl překročen”. (Ať už to znamená cokoli.)
Zkuste to znovu později.

Je to opravdu těžké sledovat.

Ona je prostě neupřímná, otravná osoba.

Všechno je “žádný velký problém” pro Meghan. Je na tom! :roll_eyes:. PRAVDA!?

Je velmi špatná lhářka. Když říká “mnnnnooooo” při sobě, když přivádí Kate k pláči, je to jako sledovat toho dítěte s drobečky na tváři.

Snažte se víc.

Nedostal jsem toho moc přes to. Viděl jsem to už dřív, ale zapomněl jsem.

A co je to za věčné utírání nosu?! Štěbetání nosu. Rétorická otázka. :roll_eyes: