Existuje způsob, jak rozdělit tunel VPN přes můj Dream Router?

Chci mít většinu zařízení v mé domácnosti připojená k VPN neustále. Nicméně jsou některá zařízení, která nechci být připojena, protože to způsobuje problémy. Příklad toho je můj herní počítač. Pokud chci hrát videohru, nechci mít VPN připojení, protože by to způsobovalo vysokou latenci a síťové problémy u her s vysokým výkonem.

Existuje snadný způsob, jak dosáhnout nastavení, kdy mohu rozdělit určitá zařízení od VPN? Nebo snad ještě specifikovat VPN na konkrétní zařízení, například jako reverzní rozdělený tunel?

Ahoj! Děkujeme, že jsi zveřejnil na r/Ubiquiti!

Tento subreddit je zde, aby poskytoval neoficiální technickou podporu lidem, kteří používají nebo chtějí prozkoumat svět produktů Ubiquiti. Pokud jsi ve svém příspěvku nezadal dostatečné informace, uprav ho a přidej co nejvíce užitečných detailů.

Prosím, přečti si a pochop pravidla v postranním panelu, protože příspěvky a komentáře, které je poruší, budou odstraněny. Všechny off-topic příspěvky vkládej do týdenního off-topic vlákna, které je označeno nahoře.

Pokud uvidíš, že někdo šíří dezinformace, snaží se klamat ostatní nebo se chová nevhodně, nahlaš to!

Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máš jakékoli otázky nebo obavy, kontaktuj prosím moderátory tohoto subredditu.