Chtěl jsem jen stáhnout hru, ale musím stahovat 4 GB denně. To je směšné.
použij VPN, oni zakládají limit stahování podle tvé IP adresy
stačí, když se můj router znovu připojí, ISP mi dá novou IP. Obnovte stránku a hle - dalších pět GB je připraveno ke stažení.
cloudflare warp funguje pro mě.
MegaDownloader 1.8 mi dříve fungoval.
- Vytvoř si Gmail účet.
- Otevři zkušební účet PROTONVPN.
- Získáš 7 dní prémiové služby
- Nainstaluj ProtonVPN
- Nainstaluj aplikaci Mega.
- Začni stahovat.
- Když je limit dosažen, zavři aplikaci.
- Změň lokalitu ve VPN
- Otevři appku. Pokračuj ve stahování
- Opakuj, dokud nebude stahování hotové.
Odpověď je v tématu.
Možnosti jsou: VPN, obcházející software nebo služba jako Real-Debrid.
Zdarma VPN pravděpodobně nebude fungovat, protože je omezený počet IP adres, ke kterým má přístup velké množství uživatelů. Měli byste mít štěstí, aby se vám podařilo najít server, ze kterého nikdo nedávno něco nestahoval z Mega. Zkoušel jsem zdarma, ale nakonec jsem musel stahovat jinde.
Existují také jiné programy, které toto obcházejí zdarma, ale nedávno mi nefungovaly. Jejich rychlost stahování byla také pomalejší. Přesto to určitě zkuste. MegaDownloader mi fungoval, ale nevyzkoušel jsem to už dlouho.
Pokud nic nezafunguje, nejlevnější variantou je Real-Debrid. Je to služba, která umožňuje prémiové stahování z asi 50 souborových hostitelů, stejně jako přímé stahování torrentů. Torrenty jsou stahovány na jejich serverech, které pak můžete přímo stahovat. Jak torrenty, tak normální soubory jsou pro mě rychlejší než Google Drive (& Mega), jejich servery jsou velmi rychlé. Stojí jen 3$ na 15 dní nebo 4$ na 30 dní. Vím, že jsi chtěl zdarma, ale Mega se snaží zabránit jakémukoliv obcházení. Bohužel nejlepší metody obcházení vždy něco stojí.
Doporučuji používat RD, pokud plánujete stahovat více než jednu hru, jinak zkuste MegaDownloader nebo počkejte trochu a zkuste znovu Mega. Další možností je najít jiné souborové hostitele. Je to otravné, takže RD by byla poslední možnost.
Použij MegaBasterd pro stahování. Pokud je soubor příliš velký a přesahuje limit Mega na IP, pozastav stahování v MegaBasterd a zavři okno. Spusť VPN pro získání nové IP a pokračuj v MegaBasterd a můžeš stahovat jakékoli množství dat.
Poznámka: nelze pozastavit, změnit IP a pokračovat ve stahování v samotném Mega nebo webových stahovačích, stahování se pak spustí od začátku.
Tady je krok za krokem 100% bezplatný průvodce: https://diag-tools.com/2024/03/02/how-to-bypass-mega-transfer-quota-limit/
Jak obnovujete svou veřejnou IP? Pokud restartuji modem, dostanu vždy stejnou adresu, a nemám statickou IP, protože je třeba za ni zaplatit více. Obnovuje se to náhodně.
Vím o tom, ale když jsem to naposledy zkoušel, pouze se stahování znovu spustilo od 0%. Možná to v programu opravili?
Používám verzi bez omezení, ale stále bez úspěchu.
Windscribe + 10minutmail, nebo ani nepoužívat email (omezeno na 2 GB, s emailem 10 GB, pokud vím)
Stále však 2 GB stačí na vytvoření dalších odpadkových emailů.
Proton už nedává zkušební verzi prémiového účtu.
Můžeš stále vytvářet zkušební verze ProtonVPN pomocí různých emailů, nebo ti to sleduje IP?
Nemáš nějaký proxy seznam? ![]()
Pro mě (Telekom DSL v Německu) mi vždy při znovupřipojení přes webové rozhraní routeru dostane novou IP.
Možná je způsob, jak využít službu / systém podpory ISP k vyvolání opětovného připojení, pokud nahlásíte “poruchu”?
Fungovalo mi to před dvěma dny. Ujisti se, že nastavení prohlížeče / webové stránky umožňuje ukládání dat na zařízení (něco jako rozšířené cookies). Možná refresh vymazal uložená data prohlížeče.
Co je Cloudflare?