Jakože v názvu, je nějaký trh, který nabízí úplný archiv pořadů? Nevadí mi, jestli je to síť, Netflix nebo cokoli jiného, ale nechci se přihlásit k neúplnému obsahu.
Síť na Filipínách má většinu obsahu, kterou předpokládám, hledáš. Mám VPN a používám ji z Kanady
Německo má všechno.
Ale musíš používat VPN pořád.
Pokud víš, kam se podívat, můžeš stáhnout většinu archivů sítě. Za poslední 2 měsíce jsem stáhl 4TB klasického obsahu 1:1 přesně tak, jak byl na síti. Jsem v USA. Přihlásil jsem se k síti první den. MĚLO TO RÁD! Nejsem fanoušek upraveného obsahu Peacock.
Sony Liv to má v Indii. Je to asi 3,5 USD na rok. Ale pamatujte, že práva Sony s WWE končí v březnu, a je pochybné, že Netflix pustí indický trh.
Může mi někdo pomoci? Snažím se získat přístup k archivu ve Velké Británii. Zkoušel jsem VPN na Německo, ale stále mi říkají, že je to na Netflixu.
Právě jsem dokončil stahování celé sítě v 1080p. Zabralo mi to 137TB. Trvalo mi to 8 a půl měsíce na nepřetržité stahování.
Bylo by skvělé, kdyby ti lidé s TDS (syndromem zneklidnění od Trudeaua) mohli uvést několik politik, které se jim nelíbí, nebo jak se pan bezpečnostní prověrka změní na cokoli ![]()
Takže pokud zaplatím za síť a nastavím VPN na Filipíny, mohu se podívat na to, kde jsem skončil v RAW 06?
Kontroluji síť teď, ale nedávné epizody Raw a Smackdown pro 2025 se nezobrazují. Jak brzy jsou epizody nahrávány?
Jak je to sakra možné? Používal jsem internet ze Southern California a mexickou NFL síť s ExpressVPN a bylo to strašné. Nedokáži si představit zpoždění z Kanady do Filipín.
Jo, taky to dělám.
Bavil jsem se vytvářením osobních archivů, zatímco Německo má ještě síť.
To jsem předpokládal. Je všechno dostupné v angličtině?
Nevím, kde se dívat, ale našel jsem stránku s velkým archivem, ale ne všechno.
Pokud někdy přijdeš na to, jak sdílet, pošli mi to!
Je čas sdílet bohatství, bráško.
Nevím, jestli ty epizody vůbec budou. Předpokládám, že ano, ale je to minimálně měsíc od data vysílání, než se Raw objeví na Netflixu, tj. až 5./6. února.
Není to úplně na prd, lolol, problém je spíš ta aplikace než VPN.
Ano. Je to ta samá síť, tam v angličtině, žádná omezení nebo chybějící obsah.
Jo, stejný případ. Kdybych věděl, co dělat, dělal bych to sám. Nechce se mi ani žádat někoho jiného. Jaká je ta stránka s velkým archivem?