Existuje nějaké šikovné Smart DNS / Proxy, které stále funguje s Netflixem?

Dříve jsem byl spokojený zákazník Unotelly, než zkrachovali, a zajímá mě, jestli taková služba je opět dostupná. Jakého poskytovatele používáte, nebo fungují jen (některé) VPN dnes?

Smart DNS přesměrovává pouze hostnames, které selektivně doručují obsah na základě vaší IP adresy, a zajistí, že při přístupu na bbc.com se jevíte z britské IP adresy, zatímco při návštěvě ARD.de z německé IP, takže vždy získáte kompletní nabídku obsahu.

Edit: Viděl jsem jiné poskytovatele Smart DNS, ale žádný nenabídl klíčovou funkci Unotelly: měli backend-login, kde jsem si mohl například zvolit surfování z kanadské IP pro Netflix.com, ale žádný z ostatních hráčů to zatím nenabízí!

Používám Smart DNS Proxy a funguje to dobře pouze pro Netflix US (ale tuto funkci nevyužívám, protože mám také Express VPN a rád měním regiony na žádost). Každé Smart DNS je s NF trochu na štíru, a většina funguje jen na PC (ne na telefonu/tabletu/TV)

Vyzkoušej StreamLocator, jejich aktuální seznam podporovaných služeb je trochu omezený (asi 40+ služeb), ale výběr Netflix zemí je docela dobrý a pokrývá vše, co běžně sleduji (US, UK a Kanada) plus pár dalších.

Zkoušel jsem i Jižní Koreu před pár dny… ale na korejské dramata to nevypadá, haha.

Jediné, co je problém, je to, že přijde jako přednastavený router, a ne jako samostatná DNS proxy služba jako obvykle.

Díky mi později :raising_hands: