K dnešku jsem se pokusil změnit účet Epic svého přítele z USA na Turecko pomocí placené služby Windscribe, ale na webu Epic Games detekovali mé VPN.
Tak si myslím, že je konec.
Ještě jedna věc, mám turecký účet Epic, ale dříve jsem dobíjel pomocí Razer Gold s PayPal kreditní kartou nebo americkou bankovní debetní kartou, které už dva dny nefungují.
Existuje nějaký jiný způsob, jak dobít Razer Gold?
Ceny dárkových karet na G2A, G2G a Enaba jsou bomba 
Podívejte se na enjoyandplay.com pro změnu regionu, levné hry, ** Steam účty** a mnoho dalších věcí!** Použijte exkluzivní kód REDDIT5 a ušetřete 5 % na první objednávce, Psst → pouze pro uživatele Redditu
Jsem robot a toto bylo provedeno automaticky. Pokud máte nějaké otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.
Rozšíření Tuxler Browser je zdarma rezidenční VPN.
Zkoušel jsem nakupovat se svou debetní kartou přes různé VPN a stále dostávám zprávu:
“Vypadá to, že země, ze které se pokoušíte provést nákup, není země, která je aktuálně spojena s vaším účtem Epic. Klikněte zde a zjistěte, zda se můžete změnit zemi.”.
VPN, které jsem zkoušel, jsou NordVPN (P2P a Obfuscated), Windscribe, Tuxler, Surfshark, Opera Pro VPN.
Zkoušel jsem:
-
Použití FUPS karty a zaplacení tím, ale dostal jsem obecnou chybu, že platba byla zamítnuta, což je podle mě moje chyba, že zkouším příliš mnoho a možná jsem byl zablokován.
-
“Vypadá to, že něco selhalo. Pro vaši ochranu byla tato transakce zamítnuta. Zkuste jinou kartu nebo jiné platební metody.”
-
Vytvoření zcela nového tureckého účtu a použití FUPS karty i vlastní debetní karty, to mi dalo obecnou chybu.
-
“Vypadá to, že něco selhalo. Pro vaši ochranu byla tato transakce zamítnuta. Zkuste jinou kartu nebo jiné platební metody.”
Brácho, jsi nikdy neslyšel o RDP nebo rezidenční proxy?
Nevím, proč nemůžete dobít Razer Gold
Karty jsou přijímány po celém světě.
Našel někdo řešení? Stále nemohu koupit nic od EGS pomocí VPN nebo rezidenční IP.
Moje bankovní debetní karta z UAE stále funguje a tuxler mi stále funguje.
Nemohu si vytvořit turecký účet Razer Gold ani s VPN Tuxler.
Nějaké novinky, urbanvpn nefunguje.
Jaké kombinace fungují, třeba nějaká bezplatná VPN, díky.
Zpráva od Epic Games radila vypnout VPN / Proxy a zkusit to znovu.
Ale dám tomu šanci s proxy.
Bezplatná verze tohoto rozšíření vaše IP odhalí.
Na tom nejsem ochoten makat.
Ale mohu použít starý laptop.
Našel jsi řešení? Na začátku roku jsem bez problémů používal Tuxler s vlastní CC, ale teď už to nefunguje.
To odhalí vaši IP.
Ale vyzkouším to na starém laptopu.
Moje bankovní debetní karta z UAE stále funguje na dobíjení Razer Gold.
Našli jste nějaké řešení?
Váš veřejný IP se nezmění, brácho… IP navenek bude stejná bez ohledu na zařízení. Potřeboval bys jinou síť.
Odhalí IP? Takže použije moji vlastní síť jako uzel?