Nedávno jsem měl problémy s přihlášením přes android aplikaci. Když se pokusím připojit, vyberu účet Google, potvrdím ho, Twingate ukáže spojení na sekundu a potom mě vrátí zpět na obrazovku “přihlášení ke spojení”. Na internetu a ve fórech jsem našel příspěvek z dřívějška, který doporučoval vymazat data a cache, ale po tom mě to stále vracelo na přihlašovací obrazovku, dokonce jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, ale mám stejný problém. Někteří doporučují kliknout na jiný typ přihlášení, například přes MS účet, a ukončit. Někdy to funguje, jindy ne. Po mnoha pokusech se mi konečně podaří přihlásit.
K tomu bych nevadilo být připojen téměř pořád, ale když jsem na lokální síti, nemohu se připojit k několika dalším věcem, například ke svému Roku. Bylo by možné mít možnost, aby moje připojení obešlo VPN při “Důvěryhodných sítích” a jakmile se odpojím od této sítě, VPN se aktivuje? Je to volba na mé jiné VPN (keepsolid). Ale od té doby, co používám Twingate, to nepotřebuji. Nebo bych musel přidat IP Roku do seznamu zdrojů? Jediný problém je, že nemohu na Roku nastavit statickou IP adresu, alespoň jsem neviděl žádnou možnost, takže pokud se změní, budu muset aktualizovat v seznamu zdrojů. Nechci to dělat po tom, co ležím v posteli a musím vstát nebo se připojit přes VNC na hlavní počítač.
Díky!