Dotaz na předplatné MLB TV

Omlouvám se, pokud toto není správná kategorizace!

Šťastný baseballový večer všem!

Jak přesně funguje MLB.TV?

Žiji v Minnesotě, ale chci sledovat Astros. S týmem Astros bych měl být schopný sledovat jejich přenos? Kromě případů, kdy hrají s Twins?

To je správně. Když hrají s Twins, bude to blokované. Využijte tento čas k sledování skutečných týmů hrajících baseball :upside_down_face:

Můžete použít VPN k sledování, když hrají s Twins. Podívejte se sem: https://www.anonymistic.com/best-vpn-for-mlb-tv-to-bypass-blackouts/

Ačkoli, možná to nestojí za to jen pro jeden zápas.

Dobrý den, JoeHouTex! Děkujeme za vaše příspěvky. Obsah související s MLB.tv by měl být zveřejněn na /r/MLBtv.

Jsem robot a toto bylo provedeno automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.

správně, při hře s Twins bude to blokované. Pokud přejdete na MLB.TV a kliknete na koupit předplatné, zadáte své PSČ a sdělí vám, které týmy jsou blokované. Jsem blokován proti Miami a Ray… to nevadí, kromě chvíle, kdy hrají moji Pirates. Což je dnešní domácí zápas s Miami :frowning:

Mlb.tv nyní za poloviční cenu

Pro věc, kterou stojí za zmínku, moje NordVPN mi letos nedovolilo přístup k MLB.tv. Mám aktuálně alternativní stream zápasu Angels.