Máte nějaké doporučené VPN a návody na jejich instalaci? Zkoušel jsem qbitorrentvpn, ale dostal jsem chybu se zaseknutými/nemajícím semeny a nedokázal jsem to vyřešit. Funguje to bez problémů s VPN
Používám PIA. Používám ho i s tím stejným kontejnerem od binhex. Stačí jen zajistit, že vybíráte server, který podporuje port forwarding.
Používám Mullvad. Můžete se stát zcela anonymníma pro ně, a proto mohou dělat totéž směrem k úřadům. Teoreticky.
Nezískáte účet, jen magické číslo na zapamatování. Nechtějí váš e-mail. Nechtějí vaše jméno. A platit můžete (pokud chcete) bitcoinem, nebo dokonce, a to je důležité, hotově.
Software je docela dobré. Split tunneling je trochu nefunkční, ale většinou funguje. Důležitá vlastnost pro mě je, že si můžete nastavit, aby navázání VPN nezabíjelo LAN připojení. A když stáhnete software, stahujete ten SOFTWARE, nikoliv nějaký kouzelný program, který vám software stáhne za vás.
Také se k službě můžete připojit pomocí obecného klienta WireGuard nebo OpenVPN. Promiňte, pokud zní, jako bych za to dostával plat btw. Není. Fakt se mi líbí.
AirVPN není špatný a nabízí port forwarding, což je fajn.
Doporučuji Windscribe! Plan za 2 $ měsíčně dělá všechno, co jsem kdy potřeboval. Neměl jsem za ty 2-3 roky žádný problém. jejich marketing je taky docela vtipný, jeden z mála e-mailů, na které se těším na čtení, a jsou zasílány pouze pro aktualizace, nikoliv týdně nebo měsíčně.
Torguard & Hotio’s Qbittirrentvpn kontejner funguje pro mě.
Používám TorGuard už přes 4 roky a je skvělý.
Používám Torguard a využívám vestavěného VPN klienta na Unraid. To vytvoří síť, pak můžete použít jakýkoli Docker a využít síť, kterou jste vytvořili. Dělám to pro qbit a sab.
Právě jsem přepnul na Surfshark VPN nastavení na Gluetun kontejner. Zdá se, že funguje dobře a podle toho, co jsem četl, je to jeden z nejlevnějších VPN na trhu.
Ignite VPN je docela dobrá, rychlé servery a bezplatná verze aplikace vám dává neomezený VPN čas, pokud sledujete reklamy, tak to je.
Jakmile vláda získá požadavek od vlády, VPN služba předá vaše záznamy. V podstatě platíte za to, že služba bude uchovávat důkazy o vašem trestném činu a téměř je balí pro LE.
Pia, ale zvažte Usenet, opravdu lituji, že jsem to nezkusil dřív.
Použití VPN pro torrent je červená herring. Použijte soukromý tracker.
Používám CyberGhost. Rychlosti byly působivé na mém 1G fiber připojení. Přihodilo se to jen párkrát, ale dokážu plně využít své připojení přes jejich VPN.
Používám binhex-delugeVPN s PIA a privoxy s aplikacemi servarr. Není to úplně jednoduché nastavit, ale nakonec jsem to zvládl.
Používám Shurfshark už asi 2 roky a nikdy jsem neměl žádný problém. Používal jsem qbittorrent v kontejneru Docker s vestavěnou podporou VPN a kill switch.
Přestal jsem používat VPN a přešel na Usenet. Pokud už za to platíte, tak raději jen použijte Usenet.
Používám Torguard už téměř deset let.
Používám ProtonVPN, protože jsem již zákazníkem Protonu. Velmi s tím spokojen.
Co se klienta týče, používám DelugeVPN a je skvělý. Nepamatuji si, jestli jsem to našel na ByteMyBits nebo SpaceInvaderOne, kdo mi ukázal, jak to nastavit.
Používám Proton i podle průvodce SpaceInvader.