Dívat se na Peacock jako

Dívat se na Peacock jako

Jít na reklamu s 20 minutami do konce a boj o vedení byl tak hloupý

To je důvod, proč je to tady v USA takové špatné na jakékoli formě závodění. Budeme doslova strávit 30 minut každé hodiny sledováním reklam nebo upoutávek. A pak strávíme dalších 5 až 10 minut sledováním rozhovoru nebo člověka, který skoro stiskne špatné tlačítko, aby zapálil ohňostroje. Zbytek je možná nějaká akce na trati nebo sledování pitstopu. Proč musíme propagovat všechno, když je akce na trati dostačující?

Nerozumím tomu, jak IMSA nevidí, že vysílání jejich závodů na NBC/Peacock doslova ničí růst sportu v USA. Šéf IMSA by mohl jít do národní televize a říct urážku a bylo by to méně škodlivé pro růst sportu.

Jsem zastáncem reklam…Dívám se na spoustu starých závodů a chlapi, ty vysílání byla hrozné. Jsme v božském utopickém světě pro motocyklové sporty, takže jsem prostě šťastný, že jsem tady.

Ale sakra…byla přestávka každých 5 minut, spousta lidského zájmu, což je standard USA. Bylo to kruté.

Jednou dokonce řekli “Nic nepropásněte vedle vedle!” a pak přešli na plnou obrazovku reklam!

Tým noční směny s posádkou radio LeMans měl mnohem více času mezi reklamami.

Ale toto bylo špatné…opravdu špatné.

Peacock je nová meme Lance Stroll Monaco

To je přesně ten problém jako loni, a pokaždé když se přihlásíte na tento subreddit, je to jen „seru na Peacock, pořiďte si VPN“.

Jo, ale co je Peacock? To je Peacock!

Ó můj bože, sledujete 24 hodin obsahu na naší síti? Raději si ověřte, že naše síť existuje, abyste mohli sledovat obsah na naší síti.

To mě skutečně rozesmálo.

Nevím, jak někdo sleduje ten shit vysílání NBC. imsatv + vpn je jediná cesta.