Krátce řečeno, server, na kterém chci hrát, blokuje VPN
Všechno, co jsem online četl, říká, že VPN lze ve skutečnosti detekovat jen těžko. Jak webové stránky a služby blokují VPN, je tím, že mají předem seznam známých VPN IP a portů.
Vyhledával jsem na internetu jak nastavit neodhalitelnou VPN. Koupil jsem si dedikovanou VPN IP. Nakonfiguroval ji na více portech a protokolech a přesto server VPN stále detekuje.
Prošel jsem celý tento seznam s podporou PureVPN.com z chat supportu z https://www.vpnmentor.com/blog/make-vpn-undetectable/
Jediné, na co mám teď mysl, je že IP, kterou jsem získal, byla dříve použita a uvedena jako VPN IP?
Někdo mi s tím pomozte, je to otravné. Nechci prohrát. 
Jak WWEFan níže zmínil, většina “blokování VPN” se děje kontrolou, zda je ISP datační centrum nebo známý poskytovatel VPN/proxy.
Výhodou VPN hostované v datacentru je, že většina datacenter má lepší síťové připojení a nabízí semi-zabezpečené prostředí pro sdílení dat. Nevýhodou je, že většina IP rozsahů datacenter je již známá a blokovaná.
Existuje více věcí, například kontrola defaultních / běžných portů používaných pro VPN/proxy software, a mnoho dalšího, ale většina anti-VPN systémů to neověřuje, zvláště plugin Bukkit.
Pokud se snažíte obejít anti-vpn systém, budete potřebovat získat rezidenční IP adresu přes VPN poskytovatele nebo použít dVPN (decentralizovanou VPN) jako je MysteriumVPN. Osobně používám MysteriumVPN a TorGuard (s dedikovanou rezidenční IP) a protože obě možnosti jsou rezidenční, nikdy mě nezjistí.
Pokud se snažíte obejít například Hypixel nebo podobně s více účty, doporučuji MysteriumVPN, protože se můžete připojit k tisícům serverů a je to zdarma/placené (dostanete nějakou kryptoměnu od nich zdarma a můžete buď hostit svůj vlastní node nebo koupit další).