Uvědomuji si, že pravděpodobně jde o licenci, ale už je to tak frustrující, že si pustit nějakou show a zjistit, že je k dispozici jen poslední sezóna a jen s titulky (dělám si čas na práci při sledování, takže někdy potřebuji dabing, protože nemůžu současně pracovat a číst titulky).
Chybí mi Animelab ![]()
![]()
Dokonce i Funimation v tuto chvíli. Určitě nejsem jediná, kdo je vážně naštvaný?
Miluju si pouštět show jako Sword Art nebo FairyTail, protože jsou to věci, které jsem viděla stokrát a není třeba se soustředit (pohodlné seriály, že? Všichni to máme). Takže když zjistím, že tam nejsou, je mi to opravdu líto.
Díky, že jste si vyslechli můj TED chat. ![]()
Cítím to.
Stejná situace z AnimeLab na Funimation. AnimeLab byl nejlepší, Funi to byl dobrý, CR je krok zpět.
Snažit se najít dabingové show a kompletní sezóny je stále složitější a někdy nemožné. VPN může pomoci do jisté míry, ale i tak mám často problém najít, co hledám, bez nutnosti sledovat stream s nižší kvalitou.
Když už kritizujeme CrunchyRoll, poslední dobou při sledování show se rychle načte a pak přeskočí pár sekund dopředu. Jako v pohodě, když se načte, ale skáče dopředu, ne dozadu. Musíme neustále přetáčet, abychom dohnali ztracené. Grrrrr
Víte, co je ještě víc frustrující? Když nemají anime, které inzerují v katalogu.
Minulý týden jsem byl tak zklamaný, když jsem zjistil, že The Garden of Sinners buď vypadli z katalogu nebo není dostupné v Austrálii.
Vím, že VPN je věc, ale eh.
Hraje mi to na nervy, že CR teď dělá pouze dubbing v cizích jazycích u spousty svých show. Show, o kterou mám zájem, má dabing? Super! Ach, je to jen v portugalštině/němčině/hindštině? Velké zklamání.
Jsem si jistý, že AnimeLab a Funimation byly lepší, podle všech pochval, které slyším od redditorů.
AnimeLab, Funimation a Hidive nikdy nenabízely služby v mé oblasti. Pokud chci legálně streamovat anime, vždycky to byly jen Crunchyroll a Netflix. Prime Video je na nic. Disney+ není dostupné. Showmax nemá žádné anime.
Stačí použít rozšíření pro prohlížeč.
Slyšel jsem, že je to stejné i v jiných zemích. Takže si nejsem jistá, jestli VPN opravdu pomůže.
Souhlasím. To taky ![]()
Neměli bychom potřebovat VPN. Měla by to být prostě součást nabídky.
Vím, že? To je tak užitečné! ![]()
To je vážně škoda
. Všimla jsem si, že Netflix začal přidávat víc anime (alespoň v Austrálii). Bylo by hezké je vidět stát se skutečnou konkurencí CR. Mohlo by to donutit CR k akci.
Prime je na nic, Disney+ moc nenabízí.
Ačkoliv, pokud na to myslíš vážně, možná by stálo za to vzít si bezplatnou zkušební verzi Prime, pokud si vzpomeneš ji zrušit dřív, než tě začnou účtovat.
Jaké rozšíření pro prohlížeč?
Obvykle se přihlašuji na Netflix jen na 1 měsíc za rok, asi je na čase to zase udělat…
Bezplatná zkušební doba? Dřív jsem platil za Prime Video dlouho. Myslel jsem, že nabízejí jen bezplatné zkoušky na začátku?
Poslal jsem ti zprávu.
Tak to raději ne, lol.