Co to sakra děláš?

Měl jsem jen jednu předplatné, zrušil jsem ji před 7denní zkušební dobou. Proč se snažili vytáhnout peníze třikrát najednou ve stejný čas?

Dočti se o stížnostech na ExpressVPN.

Ahoj u/dothacker81, podařilo se ti kontaktovat náš tým podpory ohledně tohoto? Pokud ne, můžeš nám poslat zprávu, abychom to mohli dále prošetřit?

O dva týdny později se stále snaží stáhnout peníze z mé karty?

Píše, že vám nemohu zprávu poslat. ExpressVPN se pokusil stáhnout peníze z mé karty Discover, ale protože tam nemá $140, opět zamítlo, naštěstí. Proč to děláte? Nemám žádné aktivní předplatné u ExpressVPN. Požádám o novou kartu s jiným číslem od Discover. To není fér, kluci a holky.

Obrázek v tomto příspěvku má 1 323 960 (1 320×1 003) pixelů!

^(Jsem robot. Tato akce byla provedena automaticky.)

Nemůžeme spekulovat, proč vám bylo účtováno před ukončením 7denní bezplatné zkušební doby, ale potřebovali bychom víc detailů, abychom pochopili, proč k tomu došlo. Nemůžete nás kontaktovat přes náš živý chat? Nemusíte mít e-mailovou adresu nebo existující předplatné.

Kontaktoval jsem je. Tato byla odpověď:

Ticket # 29012053: Konverzace s podporou ExpressVPN

Váš požadavek na tiket byl aktualizován.

Ahoj [upraveno],

Děkujeme, že jste kontaktovali podporu ExpressVPN.

Chápu, že chcete potvrzení emailem, že nemáte aktivní předplatné u ExpressVPN.

Tento e-mail potvrdí, že u nás nemáte aktivní předplatné. Na základě účtu, který jsme našli, je momentálně neaktivní a byl zrušen před obnovou; nemůžeme najít pokus o obnovu vašeho předplatného a nemělo by se obnovit.

Doufám, že to pomůže. Pokud máte jiné otázky nebo žádosti, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem,

[nevyplněno jméno]
Podpora ExpressVPN

Přes tuto odpověď je fakt, že express VPN se pokusil stáhnout peníze z mé karty, zcela šokující, nejen jednou, ale celkem 6krát. 3× 27.2. a 3× včera 4.3.