Co se stalo s Express VPN a Google?

Zkoušel jsem se připojit přes 5-6 různých lokalit serverů a z nějakého důvodu mi to hlásí neočekávanou chybu připojení. To mě odpojilo od Google služeb, což mi nevadí, protože mě spíš zajímá Gmail a YouTube, které jsou na to všechno navázané. Můžu sice přistupovat na YouTube, ale musím se přihlásit a pokaždé dostanu tu neočekávanou chybu. Co se děje? Mám ExpressVPN od roku 2016 a poslední měsíc nebo dva se tohle zdá být stále horší, nikdy předtím to tak nebylo. Očekával bych, že s tímto VPN za takové peníze se takové sračky nedějí. Došlo k nějakému zhoršení služeb od ExpressVPN nebo je Google nějak ve válečném režimu s určitými VPN připojeními?

Tipuji, že Google je zablokovalo, někdo v Google na to nejspíš má silný názor a nesnáší ExpressVPN. Možná ten někdo koupil EV a byl s jejich zákaznickou podporou na bednu, tak si to vzal osobně? Tik tak, špína.

Mám stejný problém, musel jsem VPN vypnout, aby Google fungoval. Oni to musí spravit, jinak ukončím předplatné.

Stejný problém od včerejška, používám U.S. outpointy.

S Googlem stále mohu, ale ukazuje mi, že jsem v Austrálii, i když je můj VPN lokalita v UK. To je taky na prd, hlavně pro aplikace. Problémy začaly asi před měsícem?

Už asi měsíc mám několik problémů s EV. Může mi někdo doporučit službu, která opravdu funguje (nejlépe s serverem v Kolumbii)? Díky!

Jak to teď vypadá? Mně to funguje, hledání v Gmailu, Google Disku apod., připojeno z New Yorku.

Stejně tak v Španělsku. Mnoho stránek nefunguje. A hlavně Google Ads.

Díky za nahlášení, tohle je zjevně nečekané a nežádoucí chování! Předáme to našemu technickému týmu, aby na tom zapracoval, a dáme vědět, jakmile budeme mít více informací. Ještě jednou děkujeme, že jste to nahlásili, vážíme si, když komunita upozorňuje na problémy, abychom je mohli řešit.

Taky se mi to stalo. Stačilo změnit lokalitu a šlo to.

Mám ten stejný problém, začíná mě to fakt štvát. Každý výsledek ve vyhledávání na Google mi ukazuje výsledky z Austrálie.

Tak co je sakra? Musím vypnout VPN, abych mohl otevřít výsledky hledání, a to už jsou 3 měsíce, je to fakt na prd.

Surfshark to vyřešil.