Obdržel jsem to od Kyberbezpečnosti. (Networking nepovoluje crossposting.)
Někdo ukradl Cisco DNA. Zloději budou trávit celý život tím, že se pokusí to zprovoznit tak, aby to bylo užitečné a šetřilo čas a úsilí.
Kompromitovaná data: … Soukromé a veřejné klíče, SSL certifikáty, …"
To může být špatné
V červnu začal IntelBroker prodávat nebo unikávat data z řady firem, včetně T-Mobile, AMD a Apple. Zdroj blízký útoku řekl BleepingComputer, že byla ukradena od třetí strany spravující služby pro DevOps a vývoj softwaru.
Takže kontrahování/outsourcing klíčových částí vašeho podnikání má potenciální nevýhody?! Překvápko, že závodit na dně s platem, benefity a vším ostatním nepřinese loajalitu zaměstnanců
Kdyby jen existovala firma, která prodává řešení detekce a zastavení exfiltrace dat. Nebo ještě lépe firma s několika produkty, které toto tvrdí, a navíc koupí velká kybernetická produktová řešení, která to také dělají, tak bychom měli, Cisco by je opravdu měl najmout na kybernetické služby.
upřímně… bylo by sakra jednodušší vyjmenovat firmy, které neměly datové úniky.
Vyžaduje ukradená data také Smartnet?
“Cisco si je vědom zpráv, že herec tvrdí, že získal přístup k určitým souborům souvisejícím s Cisco,” řekl mluvčí Cisco BleepingComputer.
Něco podobného před měsícem: 'Fortinet potvrdil, že hrozebný herec získal přístup k určitým zákaznickým souborům…"
Tak pojďme teď ukázat ty hate-dogpily na Cisco, stejně jako jste to udělali pro Fortinet kvůli té samé věci.
Firma je napadena
“Firma je nejhorší!!!”
Ach ne! Každopádně..
Je jisté, že je to Anonymous a přivedou to na open source, aby komunita mohla opravit a dát mu rozumné rozhraní.
Něco, něco anyconnect
Nepřekvapuje mě to vzhledem k současnému prostředí sítí a bezpečnosti. Možná když ty větší firmy začnou dávat lepší platy a benefity, budou schopny držet krok.
jeden dodavatel mě jednou tak vážně odhodlal od tohoto povolání
Jako kdybys potřeboval další důvod, proč se od Cisco odstěhovat…
Stejný člověk, který “pwned” Zscaler, a ukázalo se, že to bylo jen nadsázka za sebou, když byl exponován jen jeden semi-izolovaný laboratořní tenant na Internetu.
Našli zdrojový kód firepower, ale rozhodli se ho nechat tam, kde je…
Cisco. Bezpečnostní společnost, které můžete věřit.
Dříve jsme na pláži Kings Bay museli dávat přednost krokodýlům.
Tipovali, že nepotřebovali stahovat databázi mozků…
Díky, to mi zpříjemnilo odpoledne.
Možná by ho mohli opravdu opravit?
Pokoušejí se to prodat na černém trhu, ale nebudou to moci udělat, protože nikdy nezjistí, které z 8437 SKU použít.
Rozčilený zákazník Cisco ![]()