Moje jediná poznámka je: “zloději budou muset…”
Jakmile utratí půl milionu dolarů za hardware Cisco, který to podporuje.
Možná budou kapacitně schopni skutečně něco udělat, kromě generování příjmů. Cisco by je měl založit jako divizi.
Kompromitovaná data: … Soukromé a veřejné klíče, SSL certifikáty, …”
Očekávám v příštím pololetním bezpečnostním vydání mnoho odhalení.
Příběh byl aktualizován, aby objasnil, že je nezávislý na červnovém průniku. To… samozřejmě, zhoršuje to situaci.
Lol, většina portfolia Cisco je z kybernetického hlediska vtip. Zejména jejich endpointová řešení.
Neschopné instalace CSPC vedly k zadní vrátkám v většině velkých podnikových prostředí?
Určitě, průniky se dějí. Skutečná dovednost je omezit rozsah průniku, což Cisco zdá se nedokázalo dobře.
Člověče… přestaň se zastávat Cisco, je to mizerné.
T hampir skoro tam. Získal jsem roli v Arista obchodě. Znovu jsem se zamiloval do sítí. Dokonce mě jejich TAC naučilo používat Linux k debugování pomocí jejich podpůrných balíčků přes Linuxové vyhledávání. Několik hledání a několik hodin logů a odstraňování chyb a odstranění problémů. Jediné lepší než CVAAS je popíjení Canyon Mule s výhledem na Grand Canyon s manželkou.
“IntelBroker začal prodávat nebo unikávat data od řady společností, včetně T-Mobile, AMD a Apple.” I AT&T nedávno měla slavný průnik, měli bychom se od nich taky odvrátit?
Kdo v Cisco ti ublížil? Opravdu, vyskakuj s tímto do každého příspěvku.
Stačí nasadit Ubiquiti. Všechno je jen o přenosu paketů.
Snažili se využít data, ale nemohli, protože neměli nárok na to.
Když to dokážou opravit, zákazníci Cisco se vrátí a budou spokojení.
Bývalý zákazník Cisco, pro kterého bylo DNA poslední kapkou. ![]()
![]()
Vidíš, myslel by ses, že to bude to hlavní téma, ale skutečně náklady tvoří tým starších síťových inženýrů jen na správu DNAC lol.
Ach, kdybych si mohl sám podepsat svůj PID seznam pro svůj domácí server C240, bylo by to skvělé!!!
měl jsem na mysli TP-Link
Děláš si srandu, ale řada netgear M4300 je překvapivě spolehlivá a schopná, a obsahuje celoživotní záruky bez harampádí SmartNet. Používám je na svých pobočkách a mám velkou chuť dát jich pár do datového centra.
Před pár lety jsme to zkoušeli s Extreme Networks. Nejprve mě jejich CLI vyděsilo, ale teď ho miluji. má jako hlavní konfiguraci VLAN.
Máme několik Arista, které dělají základní služby iSCSI. Tyto věci jsou stabilní jako skála.
ASA… přecházíme na Palo Alto.