Prosím, pomozte mi to opravit, zkousel jsem metody jako odinstalování Robloxu z appdata, ale stále to není opravené. Je to kvůli banovi HWID?? Je to na všech mých alt účtech, dokonce i na nových účtech, které si zakládám, a je to pouze na Arsenal.
Podívejte se na robloxhackers.lol!
Také se připojte k našemu Discordu! https://discord.gg/cs3uAQ2vcK
Já jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu](/message/compose/?to=/r/robloxhackers).
Dostáváš Error 600 na Arsenal po tom, co tě banovali. Jsem si docela jistý, že Roblox zavádí novou funkci, která ti dovolí být banován IP a HWID kvůli hrám.
Pokud je to ban HWID, pak by emulátory měly být v pohodě, protože podle všeho používají své vlastní HWID (protože emulují prostředí Androidu), jinak budeš potřebovat spoofer.
Pokud je to ban IP, použij VPN.
Není to ten HWID ban? nevím
To je nový systém banování Robloxu. Hry s povoleným beta režimem mají tuto funkci automaticky, a pokud máš alt banovaný na Arsenal, budou všechny ostatní také omezené. Je to ban založený na IP, což je velmi hloupé. Zatím ho nelze obelstít (nejspíš), protože účet zůstane banovaný i po změně IP.