Po poslední aktualizaci Adguard jsem dostával ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR ve všech prohlížečích a pak se automaticky znovu načetly. Přejde to, když vypnu filtr HTTPS. Nepoužívám žádné VPN nebo proxy, ale používám Bitdefender AV. Podpora Adguard mi poradila přidat Adguard na seznam výjimek a vypnout VPN, proxy, ale to problém nevyřešilo. Vyzkoušel jsem řešení zveřejněná na internetu, ale žádné mi nefungovalo.
-Windows 11 (64-bit)
-Adguard 7.18.1(4778)
Právě jsem začal používat Adguard včera a mám tento problém. Vyhledávání na webu je pomalé a většina stránek skončí chybovou zprávou protokolu QUIC a po několika sekundách se znovu načtou. Také používám Bitdefender AV.
Měl jsem podobný problém, kdy všechny prohlížeče náhle přestaly fungovat. Ukázalo se, že to byl můj Nord VPN - v něm máte funkci “Web Protection”. Jakmile jsem ji vypnul, všechny problémy zmizely jako kouzlem!
Vyřešil jsem to sám, nemusíte kontaktovat podporu. Takhle jsem to vyřešil: - Nastavení → Síť → Filtrace provozu → zrušte zaškrtnutí u použití ovladače sítě WFP.
Ale nikdy jsem žádnou VPN nebo proxy nepoužíval.
Moje rychlost prohlížení je nyní zpět na normální úroveň po vypnutí toho. Díky 
Jaké nastavení myslíš? Mám stejnou chybu s 3 různými DNS servery nastavenými (paralelní požadavky). Používám Windows Defender, takže žádná VPN, žádný další software ani nic jiného na udržení mého internetového připojení.
Nastavení přímo v aplikaci Adguard. Pokud máte Adguard, zkuste vypnout všechny VPN a proxy, nechte jen Adguard. Pokud to nevyřeší problém, musíte vypnout WFP protokol, jak bylo výše zmíněno. Pokud nepoužíváte Adguard a stále máte tuto chybu, nevím, jak ji vyřešit, nikdy jsem VPN nebo proxy nepoužíval.
Aha, dobře. Bohužel používám Adguard Home, takže chyba musí být jinde, protože nemohu najít toto konkrétní nastavení, ale díky! Úprava: Není to třeba, provedl jsem aktualizaci OS a nyní dosahuji téměř stejné rychlosti jako předtím.