Chyba: aktualizace streamu (F5) způsobuje pády

Chyba: aktualizace streamu (F5) způsobuje pády

Jak reprodukovat:

1. Načtěte jakoukoli hru. Například: Call of Duty®: Black Ops 6 - Cross-Gen Bundle | Xbox Cloud Gaming (Beta) on  Xbox.com
  2. Aktualizujte stránku
  3. Náhodně to spadne. Pokud nespadne, zkuste znovu.

Myslím, že pád byl způsoben tím, že endpoint https://ejp.core.gssv-play-prod.xboxlive.com/v2/titles nevrátil informace o hře (výsledek je prázdný {"results":[]}).

Na Windows+Edge nemůžu problém reprodukovat. Jaká je míra repro? Kolik refreshů selže vs. uspěje?

Pro lepší podporu prosím poskytněte tyto další informace:

• Zařízení:
  • Verze OS:
  • Kde jste hráli (Xbox app/prohlížeč/…):
  • Verze prohlížeče/app:
  • Další rozšíření prohlížeče:
  • Video/snímek obrazovky problému:
  • Vaše oblast:

Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditové vlákna.

Před několika hodinami jsem měl tuto chybu při každém 3-5 aktualizaci, ale nyní je méně častá.

Myslím, že to souvisí s VPN (zejména Japan VPN). Včera jsem měl problém, kdy endpoint /login/user vracel chybu 403, ale na jiných zařízeních bylo vše v pořádku. Po odpojení od VPN to fungovalo normálně. Po několika hodinách to opět fungovalo i s Japan VPN.

Tato chyba je relativně nová, možná do 1 týdne.

Nepříbuzná otázka, máte odkaz na testování gamepadů?

Chci nahlásit další chybu: když otevřu dialog pro změnu Gamer Pictures na mé stránce profilu, web načte všechny více než 1000 obrázků najednou.