Chyba: aktualizace streamu (F5) způsobuje pády
Jak reprodukovat:
- Načtěte jakoukoli hru. Například: Call of Duty®: Black Ops 6 - Cross-Gen Bundle | Xbox Cloud Gaming (Beta) on Xbox.com
- Aktualizujte stránku
- Náhodně to spadne. Pokud nespadne, zkuste znovu.
Myslím, že pád byl způsoben tím, že endpoint https://ejp.core.gssv-play-prod.xboxlive.com/v2/titles nevrátil informace o hře (výsledek je prázdný {"results":[]}).
Na Windows+Edge nemůžu problém reprodukovat. Jaká je míra repro? Kolik refreshů selže vs. uspěje?
Pro lepší podporu prosím poskytněte tyto další informace:
- Zařízení:
- Verze OS:
- Kde jste hráli (Xbox app/prohlížeč/…):
- Verze prohlížeče/app:
- Další rozšíření prohlížeče:
- Video/snímek obrazovky problému:
- Vaše oblast:
Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditové vlákna.
Před několika hodinami jsem měl tuto chybu při každém 3-5 aktualizaci, ale nyní je méně častá.
Myslím, že to souvisí s VPN (zejména Japan VPN). Včera jsem měl problém, kdy endpoint /login/user vracel chybu 403, ale na jiných zařízeních bylo vše v pořádku. Po odpojení od VPN to fungovalo normálně. Po několika hodinách to opět fungovalo i s Japan VPN.
Tato chyba je relativně nová, možná do 1 týdne.
Nepříbuzná otázka, máte odkaz na testování gamepadů?
Chci nahlásit další chybu: když otevřu dialog pro změnu Gamer Pictures na mé stránce profilu, web načte všechny více než 1000 obrázků najednou.