Vypadá to, že po této aktualizaci je ngrok rozbitý (alespoň u mě na Pixelbook i5).
Hraní URL generovaného ngrok vede do nekonečného cyklu načítání.
Před několika opravami několikrát provedl powerwash a stáhl nejnovější verzi ngrok.
Nyní selhává i v Croutonu.
Má někdo další problémy s nepravidelným směrováním?
Jde o to, že se i nadále daří přistupovat k IP kontejneru (např. 100.115.92.200) přes Chrome lokálně, ale potřebuji přístup mimo moji síť, a ngrok byl nejjednodušší způsob.
Uživatel Pixelbook na 69.0.3486 - někdo jiný si všiml problémů s citlivostí klávesnice? Používám verzi 69.0.3486 od jejího vydání, ale dnes mám potíže s chybějícími stisky kláves. Je zatím bez zřejmého vzoru - je to celý OS (nejen kontejnery).
Též mě zklamalo, že VPN Chrome OS není podporováno v kontejneru a je to teď jediný problém, který mi brání používat Pixelbook místo mojí Surface od Windows. Od května hlásím tento problém u každé vývojové verze a doufám v nějaké řešení nebo podporu VPN tunelu v kontejneru.
Nezažil jsem problém s vybledlým displejem, ale občas musím odpojit a znovu připojit monitor, jinak obrazovka neustále třese a zasekává se. Jakmile se displej ukáže bez třesení, funguje to až do odhlášení nebo vypnutí. Měl někdo podobnou zkušenost?
Hurá! To mi ničilo produktivitu. Používám Pixelbook každý den na vývoj a neschopnost používat můj 4k displej s tolika záložkami / okny mě štvalo a zpomalovalo mě to.
Stejný problém zažívám i já, i po restartu. Zatím jsem zjistil, že mám nejnovější cros-termina (10869.0.0).
P.S. Můžete zkontrolovat chrome://components/
Uprava: Třetí restart to opravil. To jediné, co jsem tentokrát udělal jinak, bylo otevření terminační aplikace místo přímého spuštění jedné z mých linuxových aplikací. Navíc, poprvé když jsem otevřel aplikaci termina, objevila se na sekundu a pak se ukončila, a po druhém otevření fungovala (a od té doby mohu spustit linuxové aplikace přes ikony).
Uprava 2: Potvrzuji, že po několika dalších restartech je nutné provést přesně tyto kroky (při pokusu spustit linuxovou aplikaci přímo přes ikonu se věci nebudou načítat, dokud tato opakovaná akce nebude provedena. Restart terminálu nemá vliv):
Spusťte systém
Spusťte terminál a počkejte, až se ukončí
Znovu spusťte terminál. Tentokrát již funguje.
Nyní můžete spustit jakoukoli linuxovou aplikaci přes ikonu. Při restartu je nutné tyto kroky zopakovat.
Zatím jsem neviděl žádnou hlášení o chybě, je to zvláštní, že to ovlivňuje jen některé uživatele.