Chrome Dev 69.0.3486.0

Má ještě někdo problém s odemknutím pomocí PIN místo hesla? Zkoušel jsem ho odstranit a přidat zpět, ale nemohu odemknout Pixelbook pomocí PIN.

Uprava: Ještě horší je, že když jsem si změnil na odemykání pouze heslem, a teď když se pokusím přidat PIN zpět, změna se neuloží.

Má někdo po aktualizaci opravdu pomalý vstup klávesnice v VSCode?

Pixelbook Chrome OS Verze 69.0.3486.0 porušila Smartlock a přihlášení PINem

Nelze se již přihlásit na Pixelbook pomocí Pixel 2 XL ani PIN. Funguje pouze heslo.

Při používání externího monitoru, pokud je můj Pixelbook otevřený a já zavřu víko… všechny aplikace jsou zavřené a musím je znovu otevírat.

pro většinu zařízení Chrome OS

Toshiba Chromebook 2?

Vypadá to, že po této aktualizaci je ngrok rozbitý (alespoň u mě na Pixelbook i5).

Hraní URL generovaného ngrok vede do nekonečného cyklu načítání.

Před několika opravami několikrát provedl powerwash a stáhl nejnovější verzi ngrok.

Nyní selhává i v Croutonu.

Má někdo další problémy s nepravidelným směrováním?

Jde o to, že se i nadále daří přistupovat k IP kontejneru (např. 100.115.92.200) přes Chrome lokálně, ale potřebuji přístup mimo moji síť, a ngrok byl nejjednodušší způsob.

Uživatel Pixelbook na 69.0.3486 - někdo jiný si všiml problémů s citlivostí klávesnice? Používám verzi 69.0.3486 od jejího vydání, ale dnes mám potíže s chybějícími stisky kláves. Je zatím bez zřejmého vzoru - je to celý OS (nejen kontejnery).

Máte podobné zkušenosti?

Též mě zklamalo, že VPN Chrome OS není podporováno v kontejneru a je to teď jediný problém, který mi brání používat Pixelbook místo mojí Surface od Windows. Od května hlásím tento problém u každé vývojové verze a doufám v nějaké řešení nebo podporu VPN tunelu v kontejneru.

Souhlasím. Termux je mnohem těžší k použití a chybí mu spousta funkcí, které bych rád viděl.

Možná budete moci spustit VPN uvnitř kontejneru. Může však existovat nějaké omezení, o kterém nevím, například spustit něco jako vpnc.

Zajímavé, možná proto mi nefunguje Chrome App pro Global Protect od Palo Alto? (Androidová verze funguje, stejně tak i stabilní verze).

Nezažil jsem problém s vybledlým displejem, ale občas musím odpojit a znovu připojit monitor, jinak obrazovka neustále třese a zasekává se. Jakmile se displej ukáže bez třesení, funguje to až do odhlášení nebo vypnutí. Měl někdo podobnou zkušenost?

Hurá! To mi ničilo produktivitu. Používám Pixelbook každý den na vývoj a neschopnost používat můj 4k displej s tolika záložkami / okny mě štvalo a zpomalovalo mě to.

Nicméně… Když zavřu Pixelbook, všechny aplikace se zavřou, pokud je připojen externí monitor.

Skvělé, nedávno jsem omylem napsal “vmc destroy termina” místo “stop” a všechno zničil bez potvrzení.

Skvělé!

Způsobili také linuxhost jako bezpečnou doménu?

Ooh…Mám pocit, že jsme chtěli něco důležitého v 3.0, ale nepamatuji si to.

Ooo, to je skvělé, budu si s tím hrát.

Stejný problém zažívám i já, i po restartu. Zatím jsem zjistil, že mám nejnovější cros-termina (10869.0.0).

P.S. Můžete zkontrolovat chrome://components/

Uprava: Třetí restart to opravil. To jediné, co jsem tentokrát udělal jinak, bylo otevření terminační aplikace místo přímého spuštění jedné z mých linuxových aplikací. Navíc, poprvé když jsem otevřel aplikaci termina, objevila se na sekundu a pak se ukončila, a po druhém otevření fungovala (a od té doby mohu spustit linuxové aplikace přes ikony).

Uprava 2: Potvrzuji, že po několika dalších restartech je nutné provést přesně tyto kroky (při pokusu spustit linuxovou aplikaci přímo přes ikonu se věci nebudou načítat, dokud tato opakovaná akce nebude provedena. Restart terminálu nemá vliv):

1. Spusťte systém
  2. Spusťte terminál a počkejte, až se ukončí
  3. Znovu spusťte terminál. Tentokrát již funguje.
  4. Nyní můžete spustit jakoukoli linuxovou aplikaci přes ikonu. Při restartu je nutné tyto kroky zopakovat.

Zatím jsem neviděl žádnou hlášení o chybě, je to zvláštní, že to ovlivňuje jen některé uživatele.

Zkuste restartovat. Toto se mi stává vždy, když systém havaruje.