Předplatil jsem si NordVPN na tento měsíc, abych sledoval olympiádu, a CBC se zdá být nejlepším bezplatným, anglickým vysílačem.
Nicméně, pokaždé když se pokusím připojit ke streamu, zobrazí se buď chyba nebo se načítá nekonečně. Vyzkoušel jsem to na více zařízení a v několika kanadských městech.
Může to někdo jiný zkusit připojit? (News Live - Video | CBC.ca)
A existují nějaké způsoby, jak obejít toto blokování? (Už jsem zkoušel obfuscaci.) Pokud někdo v Kanadě může potvrdit, že web funguje bez VPN, bylo by to také oceněno.
Předpokládám, že mohou být nějaké servery, které nejsou blokovány (je jich 480 v Kanadě). Pokud někdo najde funkční, uveďte jej prosím.
(Vyzkoušel jsem Netflix Kanada a funguje bez problémů)
Aktualizace: o dvě hodiny později jsem to znovu zkusil na telefonu a fungovalo
Myslím, že je to prostě o štěstí, když se vám podaří získat neomezené IP
Aktualizace 2: rozhodně to bylo AdBlockem. Jeho deaktivace to vyřešila okamžitě.
Dobře, udělal jsem nějaké testy a kontaktoval podporu NordVPN. Bydlím v Kanadě a zjistil jsem, že je to web CBC kvůli tomu, jak zachází s trackery a cookies. Někdy to funguje bez CyberSec a s vypnutými reklamními blokátory a antivirovým softwarem, což je otravné, ale funguje to. U iOS (14.7) jsem používal IKEv2 a OpenVPN, což oba fungovaly na Firefoxu s vypnutým CyberSec a standardním blokováním. Safari také funguje, ale je zahlcena reklamami. CBC je prostě plný trackerů, které NordVPN blokuje. Doufám, že to pomůže!
Sakra, stále to nemůžu dostat. Server na 6 %, ale zkoušel jsem asi tucet, CyberSec vypnuto, obfuscované servery zapnuté/vypnuté, různé prohlížeče, rozšíření vs aplikaci, adblock vypnutý, poloha a cookies vypnuté/ zapnuté/vymazané a pak znovu povolené. To je taková otrava. “Chyba 26: Nemůžeme přehrát toto médium ve vašem prohlížeči.” Chtěl jsem jen sledovat nějaké šermování.
edit: strávil jsem nějaký čas na chatu s podporou, pokusil se to opravit. zkoušel jsem spoustu věcí. bohužel bez úspěchu. stejná chyba byla okamžitě při zapnutí CyberSec, když jsem ho vypnul, muselo se to skutečně zamyslet, než mi to dovolilo sledovat. není to proto, že vím, že nejsem v Kanadě (problém se zobrazením regionu), ale jsem téměř jistý, že je to proto, že ví, že používám VPN, nebo je v Nord něco, co koliduje s videopřehrávačem.
edit: nejsem si jistý, co jsem udělal, ale nakonec jsem v Firefoxu rozchodil lukostřelbu po odinstalování/nové instalaci a zkoušení úplně všeho jak v prohlížeči tak v Nord a na mém PC. Stále ale nemohu načíst video s fencingem, takže možná je chyba na CBC? Velmi zvláštní.
Ahoj, váš příspěvek byl automaticky odstraněn, protože váš účet nesplňuje naše karmické požadavky. Účty musí mít minimálně 100 souhrnné karmy, aby mohly publikovat v tomto subreddit. Toto pravidlo je určeno ke zlepšení kvality příspěvků a snížení zneužívání od trollovacích účtů.
*Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte nějaké otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu (/message/compose/?to=/r/nordvpn).
IKEv2 je jeden z protokolů, který VPN nabízí. Pokud máte zařízení s iOS, je nativně kompatibilní s tímto zařízením. Jakékoli zařízení Apple. Použití Wireguard na iOS zatím není plně optimalizované, ale s Android 12 bude Wireguard nativně podporován. OpenVPN je náročný na baterii, takže je nejlepší ho používat na PC.