Bude můj ISP vidět, že stahuji hry přímo z Steamunlocked.net?

Právě jsem si stáhl dvě hry odtamtud, uvidí, že jsem je stahoval? Všiml jsem si, že mohou vidět velikost toho, co jste stáhli, ale ne co přesně jste stáhli. Takže mohou stále vidět dost na to, aby mi vypnuli internet nebo poslali varování? Pamatujte, že jde jen o přímé stahování, ne torrentování. Slyšel jsem, že přímé stahování je bezpečnější, pokud nemáte VPN.

Pravděpodobně vám už poslali varovný dopis, váš internet obvykle vypínají o pár dní později, jsi v háji kámo. Týmy SWAT přicházejí každou minutu.

Ne, to tak nefunguje, je to v pohodě. Dopisy a varování o vypnutí přicházejí, když je vaše IP adresa vidět při torrentování. Nemohu to potvrdit, ale předpokládám, že pokud byl web v HTTPS, neměli by být schopni říct, na co vše jste koukali (i když to není důležité).

Budou vědět pouze to, že jste navštívili web. Ale váš ISP neuvidí ani nebude vědět, jakou hru jste stahovali nebo hledali na webu. Takže jste v pohodě.

Měl bys být v pohodě, přímé stahování souborů nevypadá podezřele, uvidí to jako stahování obrázku. Pokud ale použiješ torrent, pak uvidí přesně, co se snažíš dělat.

Funguje ten web? Občas ho kontroluju, ale pokaždé když se snažím něco stáhnout, dostávám neplatný token při pokusu o kliknutí na stahování.

Ujistěte se, že jste si přečetli zarážku megathread, která vám může přímo odpovědět na otázku!

Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoliv otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderation tým tohoto subredditu zde.

Ježiši Kriste, tak mě to nelekej, LOL! Takže nemohou vidět, že jsem něco stáhl z toho webu? Díky za odpověď, opravdu si toho vážím!

Takže můžu stahovat tolik her z webu, kolik chci během krátké doby?

O 2 roky pozdě, ale chci to jen ověřit. Pokud stahuju velkou hru přes torrent bez VPN, jsem v háji, že?

To je super vědět. Nedávno jsem zjistil o DDL, takže před tím jsem torrentoval nějaké hry bez VPN a už uběhl několik týdnů od té doby, a žádné varování, takže si myslím, že za to asi nemůžu dostat problém (možná). Každopádně díky za pomoc, člověče. Přeji ti skvělý den!

Závisí na tom, jestli používáš VPN, která nemaže logy.

Jo, dneska jsem poprvé stáhnul na tom webu Ed Edd a Eddy a Alice, a fungovalo to na první pokus. Měl jsi vypnuté antivirové programy?

Jo, tvá rychlost internetu stále může být zpomalena tvým ISP, pokud používáš hodně dat během krátké doby, ale záleží na tvém ISP.

Můžeš dostat varovný dopis v závislosti na tom, jak nová je hra a na politikách tvého ISP, ale pravděpodobně ne.

Pravděpodobný scénář je, že se nic nepřihodí, i když doporučuji VPN.

Mám příliš přísné soukromí, Privacy Badger a Possum, Decentral Eyes, CyberGhost VPN, Proton VPN, Brave Shields, uBlock Shields, a to všechno routované přes poslední vrstvu zabezpečení skrze Tor. Když jsem se pokusil otevřít web ve virtuálních strojích v nezabezpečeném prohlížeči, web fungoval perfektně.

Můj ISP je Broadband Frontier, tak nejsem si jistý, jestli jsou velcí jako Xfinity a podobně. Jak dlouho myslíš, že bych měl počkat, než znovu začnu stahovat hru? Dnes jsem stahoval dvě, kolik myslíš, že bych mohl ještě stahovat?

A to není kvůli pirátství her, ale kvůli jednoduchým limitům skladu, které uvaluje tvůj ISP na začátku smlouvy, a throttling je automatický. Pokud překročíš například 100 GB, ISP ti omezí rychlost. Jediný důvod, proč by tě mohl tvůj ISP záměrně omezit kvůli pirátství, je torrentování.

Váš příspěvek byl automaticky odstraněn. Účty mladší než 7 dní nesmějí přispívat nebo komentovat na tomto subredditu. Nezasílejte zprávy moderation týmu.

Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoliv otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu zde.

Wow LOL

Jsem v tom nováček, ale myslím, že by bylo třeba někteří z nás vypnout nebo úplně zakázat, protože kdybych měl zapnutý antivirový program, nefungovalo by to vůbec, a máte toho víc než jen antivirový program, tak to asi bude ono.

Myslím, že to hlavně záleží na tom, kolik dat používáš, než jak často stahuješ. Snažím se denně používat méně než 100 GB.