Black Friday Slevy - 1 rok za 29 $

Jak jsi to udělal? Tlačí mě, že už mám předplatné, když kliknu na odkaz.

Byl jsem uživatel ControlD na zkoušce a služba fungovala tak dobře, že jsem si řekl: “Je to jen 29 $ a moje Proton VPN vyprší v červnu…”

Zatím je Windscribe skvělý. 3 roky za 69 $ by byl vynikající obchod.

Jak obnovit rezidenční IP a zachovat IP adresu nezměněnou? Existují nějaké Black Friday slevy na statickou IP?

Ahoj díky, bohužel jsme narozeni v embargoované zemi a nemáme přístup k PayPal nebo Mastercard.

Nyní je omezeno na nové účty zákazníků.

Myslím, že můžeš deaktivovat obnovu ve svém účtu a objednat to znovu.

Také mi to fungovalo

První jsem se přihlásil, pak klikl na odkaz a zadal platbní údaje.

Měl jsem 50GB naživu, ale nikdy mi nebyl nabídnut čtyřletý plán :frowning: protože jsem měl tehdy tříletou licenci Pro.

Pokud na IP nemáte povolené auto-obnovení, vyprší. Pokud chcete pokračovat se statickým IP, zakupte si jednu na stejném místě a pokud není stejná jako předtím, vytvořte tiket, aby vás podpora mohla vyměnit.

A ne, nikdy nejsou slevy na statické IP.

To nefungovalo. Zrušil jsem předplatné a pak jsem šel na hlavní stránku a klikl na nabídku, a stále říká, že mám předplatné.

Upraveno: Dostalo jsem to. Poprvé, když jsem to zrušil, poslali mi e-mailem odkaz na Stripe a tam jsem to zrušil. Nenechalo mě to dostat nabídku. Kliknul jsem na zrušení znovu na stránce mého účtu a bylo to zrušení a znovu. Teď to mohu získat.

díky, nemohl jsem odolat, také jsou ti jejich e-maily legrační pořád

jo, vzal jsem si 60GB naživu, když začali, a pak jsem dostal tu nabídku z číhány. (nikdy jsem nezaplatil za pro) do teď