Black Friday Slevy - 1 rok za 29 $

Black Friday Slevy - 1 rok za 29 $

Přidal jsem rok k mé stávající předplatnému. účet platný téměř do konce roku 2026.

Zprovoznil jsem to v Rusku. Ne bez překážek. Nemůže však aktualizovat/app aktualizovat pod Linuxem od listopadu ’24. Zdá se, že ISP nějak zasáhli do trafik. Což je docela znepokojující! Připojení k US serverům bylo lze navázat dobře. IP to kompletně zakrylo. Ale systémové aktualizace/upgrade selhávají částečně kvůli odpojeným serverům uprostřed.

Můžeš to náhodou aplikovat na stávající účty?

Je šance, že se tato nabídka změní na tříletou smlouvu jako v minulých letech na Černý pátek? Nebo je to nejlepší, co může být letos?

dostal jsem to za 10 $ za rok

Obnoví se to každý rok za 29 $, nebo se to znovu zvýší na normální cenu jako u některých VPN poskytovatelů (kýchání Nord kýchání)

Jak dlouho bude platit tento promo kód na PRO předplatné?

Moje aplikace ukazuje toto jako 37,99 $. Je to nabídka v CAD?

Byla tentokrát k dispozici tříletá nabídka za 69 $? Moje platnost vyprší příští rok, ale dříve jsem zakoupil tříletou nabídku za 69 USD. Je to stále nabízeno?

Vědí někteří, jestli Windscribe funguje v Rusku nebo Číně?

Jako před rokem, bylo to lepší za cenu 10/ &19 nebo 69 za 3 roky

Jak? Můj systém mi říká, že mám předplatné a nemůže nic udělat.

Vypadá to, že “účtováno 29 USD každý 12 měsíc”.
Nechal jsem své Pro účet expirát a po BF 2021 jsem dostal promo e-mail na 3-letý plán za 69 $. Doufám, že to bude opět stejné.

Ano, obnovuje se za tuto cenu každý rok, pokud nezrušíte a platby za auto-obnovení mohou být úspěšně provedeny. Pokud auto-oplátky selžou několikrát, dojde k automatickému zrušení.

Minulý týden jsme na naší straně provedli změny, které zlepšily připojení v Rusku (a tím i v Číně), velmi dobré výsledky na základě zpráv uživatelů a našich vlastních testů.

Nemůžeme však nic slíbit, existuje mnoho faktorů, které ovlivňují blokování, takže někteří uživatelé mají prostě smůlu, když jim nic nefunguje, aby se připojili.

Fungovalo mi to v Číně většinu času. Ale mám vždy na místě jinou VPN službu jako zálohu, když jsem v Číně.

Vezmeme, co můžeme. Minulý rok jsem doplnil s touto slevou, nastavte na expiraci 2028 haha.

Můžete to získat za 69 $/3 roky na stack social.

Zrušte své předplatné, pak to můžete udělat. Ve skutečnosti jsem to koupil dvakrát.