Jsem uživatelem aplikace ProtonVPN a hledám způsob, jak automaticky povolit funkci Quick Connect. Z nějakého důvodu má aplikace při spuštění problémy s připojením (blokuje mi přístup k internetu, dokud ručně neaktivuji připojení, nevím, jestli je chyba v aplikaci, síti nebo zařízení…) Takže bych rád použil funkci Quick Connection později, ale chci ji automatizovat pomocí Taskeru.
Aplikace ProtonVPN (balíček: ch.protonvpn.android) má rychlou dlaždici s přepínačem Quick Connection. Předpokládám, že bych mohl poslat intent pro povolení/zakázání, ale zatím jsem nezjistil, jak ji správně nastavit. Pomocí této aplikace jsem našel tuto službu v aplikaci Proton. Zkoušel jsem použít akci Send Intent v Taskeru s těmito parametry:
Ale zdá se, že to nepovede ke správnému povolení Quick Connect. Nejsem v této oblasti moc zkušený, tak potřebuji rady. Může mi někdo poradit? Předem díky
Teď chápu, o co v tomto projektu jde. Aktivuje/deaktivuje stále-on VPN připojení na vyžádání, že? Pokud povolím stále-on, VPN se při bootu spustí a opět zablokuje přístup k internetu Raději bych se vyhnul aktivaci stále-on připojení.