Jsem uživatel aplikace ProtonVPN a hledám způsob, jak automaticky povolit funkci Quick Connect. Z nějakého důvodu má aplikace při startu problémy s připojením (blokuje mi přístup k internetu, dokud to ručně nepovolím, nevím, jestli je to chyba aplikace, nebo moje sítě či zařízení…) Proto bych chtěl používat funkci Quick Connection trochu později, ale rád bych to automatizoval pomocí Taskeru.
Aplikace ProtonVPN (balíček: ch.protonvpn.android) má rychlou dlaždici s přepínačem Quick Connection. Předpokládám, že bych mohl poslat intent k jejímu zapnutí/vypnutí, ale zatím jsem nenašel správný způsob, jak to nastavit. Pomocí této aplikace jsem našel tuto službu v aplikaci Proton. Zkoušel jsem použít akci Send Intent v Taskeru s těmito parametry:
Teď myslím, že chápu, co tento projekt dělá. Umožňuje/zakazuje always-on VPN připojení na požádání, že? Pokud zapnu always-on, VPN se zapne při startu a znovu mi zablokuje přístup k internetu Raději bych se tomu vyhnul.
Mám stejný problém. Zkontroloval jsem oprávnění Taskeru a všechno je správně. Androidové nastavení dokonce říká “žádná oprávnění nebyla odepřena”. Nevím, co jiného bych mohl udělat, aby to správně fungovalo.