Astrill (Windows Client) má problémy s UU

Ahoj, právě teď jsem trochu v háji. Žiji na pevnině Čína a bojuji s tím, abych dostal Astrill fungovat s game boosterem UU. Chápu, že jsou to dva VPN, a možná nebudou fungovat dobře dohromady, ale UU ukazuje -1 ms a 100% ztrátu paketů na téměř všech hrách a serverech, když mám zapnutý Astrill. To se mi nestalo, když jsem používal Astrill na routeru, ale připojení VPN přes router bylo extrémně nespolehlivé, takže je to mnohem rychlejší s klientem. Většina her vůbec nefunguje, a když přepínám servery UU, většinou musím restartovat PC, abych se mohl připojit k těm, které fungují. Všichni ostatní, které znám, používají jak klienta Astrill, tak UU současně bez problémů, jen já mám potíže, a jediná odpověď, kterou jsem dostal, je “2 VPN nelze používat současně.” Máte někdo podobný problém a nebo by vám mohl někdo pomoct?

Ahoj,

upozorňujeme, že nepovolujeme použití Astrill na vrchu jakéhokoliv VPN. Nicméně, jedno co můžete udělat, je nejdříve se připojit k Astrill VPN, a pokud chcete připojit jakýkoli jiný VPN přes to, můžete to udělat. Ale nezaručujeme, že to bude fungovat hladce.

S pozdravem,

AstrillVPN

Nelze je používat současně, možná by to mohlo fungovat, pokud používáte OpenWeb s “chytrým módem” a s povolenými přepínači “tunelové prohlížeče pouze”.