Ahoj, právě teď jsem v trochu problémové situaci. Žiju v pevninské Číně a mám problém dostat Astrill funkční s UU herním posilovačem. Chápu, že jsou dvě VPN a nemusí spolu příliš dobře fungovat, ale UU ukazuje -1 ms a 100% ztrátu paketů téměř na každé hře a serveru, když mám Astrill zapnutý. To se mi nestávalo, když jsem používal Astrill na routeru, ale připojení VPN přes router bylo velmi nespolehlivé, takže je to mnohem rychlejší s klientem. Většina her vůbec nefunguje, a když měním UU servery, většinou musím restartovat PC, abych se vůbec připojil k těm, které fungují. Všichni ostatní, které znám, používají současně Astrill klienta i UU bez problémů, je to jen můj případ, a jediná podpora, kterou jsem zatím dostal, je “2 VPN nelze používat dohromady.” Máte ještě někdo podobný problém a nebo by mě mohl někdo pomoct?
Ahoj,
informujeme vás, že není povoleno používat Astrill na vrchu jakékoliv VPN. Nicméně, můžete nejprve připojit Astrill VPN a pokud chcete připojit jinou VPN na vrchu, můžete to udělat. Ale nezaručujeme, že to bude fungovat hladce.
S pozdravem,
AstrillVPN
Nelze je používat současně, možná by to fungovalo, pokud používáte OpenWeb s “chytrým režimem” a “tunelové prohlížeče pouze” zaškrtnuté.
Opravil jste to někdy?
Toto funguje pro mě.