Astrill mi zakázal.. Prosím, pomozte!

V pohodě, používám Astrill VPN od nástupu sem před rokem a neměl jsem problém. V poslední době mě ale zajímalo sdílet některé čínské novinové příběhy s přáteli, a protože je Velká Británie o 7 hodin pozadu za Čínou, používal jsem tento vyrovnávací nástroj k zveřejnění v noci, když jsou vzhůru: https://bufferapp.com/.

Problém je, že automatizované nástroje na zveřejňování jsou proti podmínkám použití Astrill, takže mě zakázali. Chápu, že jsem neměl používat tento nástroj… ale i tak je to na prd. Je to běžně používaný nástroj a používal jsem ho jen k šíření zpráv o mém dobrodružství v Číně. Každopádně jsem poslal email Astrillu, ale neodpověděli a zákaznická podpora je velmi nelítostná.

Máte nějaké nápady, co mohu dělat? Nebo navrhnete nějaké alternativní VPN metody, které by šly použít na Macu?

Pokaždé, když se to objeví, zmiňuji totéž. Zaregistrujte se na Amazon AWS a nastavte si vlastní bezplatný server s VPN softwarem. Amazon nabízí roční bezplatnou zkušební verzi AWS a platíte jen, pokud chcete nastavit více než jeden server nebo překročit bezplatný přenos dat, který je 15 GB měsíčně. Po prvních 15 GB je cena 0,12 USD za GB. Pokud sledujete jen Facebook nebo zprávy, nikdy nepřekročíte 15 GB měsíčně. Pokud sledujete videa na YouTube celý den, možná ano, ale stojí to jen 12 centů za GB. Při 360p rozlišení běžného videa na YouTube byste museli sledovat 375 minut videa, abyste dosáhli 1 GB přenosu, což je přes 6 hodin videa za 12 centů.