Ahoj,
V poslední době musím restartovat svých Astrill VPN mezi 20 až 45krát denně, což je dost frustrující. Navíc se zdá, že začali více moderovat své Reddit komunity, což připomíná cenzuru.
Máte někdo nějaké doporučení na proxy, možná Clash? Mám trochu problém s jejich dokumentací, je to pro mě složité na orientaci. Jakákoli rada by byla velmi vítaná!
Tohle je nejhorší, co jsem za 10+ let viděl, jak Astrill funguje, asi nevyplácejí dost úplatků lidem, kteří to mají na starosti.
Neberte ExpressVPN.. zničil mi výlet.. používám LetsVPN..
Dřív jsem byl velkým fanouškem Astrill, ale poslední dobou to platí, protože odstranili SpeedTest… občas ztratím spojení a musím 30 minut hledat nový server, který funguje.
Clash není VPN, je to software, který spravuje shadowsocks servery. Záleží tedy na tom, který server použijete.
Lidé doporučují LetsVPN, ale ani ten mi při zkoušení moc neseděl.
Jo, poslední měsíc nebo dva to bylo na nic, ale stále to funguje na stealth a wireguard.
Vystoupil jsem z Astrillu, přešel na soukromý shadowsocks server a je to mnohem lepší. Stačí zadat Google něco jako 机场.
Používáte stále wireguard a stealth servery? U mě to stále funguje.
Počkejte na skončení amerických voleb, čínské úřady možná budou hrát své hry, pokud vyjde něco trapného.
Vee je pro mě velmi dobrý.
Nikdy jsem si neuvědomil, jak moc jsem byl s Astrillem spokojený, fungovalo bezchybně na všech platformách roky, ani jsem nad tím nemusel přemýšlet… ale v posledním roce software na Macu nefungoval dobře a teď mám vážné problémy se servery a nemohu udržet stabilní spojení na žádné platformě.
LetsVPN funguje opravdu dobře na iOS, ale na Macu je dost špatný. Spousta obsahu se prostě nenačte. Je to na hraně použitelné, lepší než nic. Bohužel mám problém s platbou, nemohu obnovit předplatné bez ohledu na způsob platby (každý, koho znám, kdo není Číňan, má stejný problém) a mám na účtu zhruba 9 dní. Takže asi mám smůlu, dokud Astrill nezačne spolehlivě fungovat.
NordVPN/ExpressVPN - ani to nezkoušejte.
Momentálně jsem v VPN pekle.
Těším se na spoustu botovacích účtů, které budou komentovat, jak jejich VPN, o které nikdo neslyšel, je nejlepší a budou nabízet affiliate odkazy. Snažím se odstraňovat takový spam, ale pokud některý přehlédnu, nahlaste ho.
Mullvad VPN je téměř vždy docela dobré, slušné rychlosti a téměř nikdy nepadá.
LetsVPN u mě funguje docela dobře.
Mullvad a Tegant mi fungují dobře. Tegant byl nedávno na několik dní vypnutý, ale zákaznický servis byl skvělý a pomohl věci opravit.
Letsvpn mi funguje velmi dobře (jak na iOS, tak na Windows). Používám ho už přes měsíc.
nemohu sem poslat odkaz. DM.
Pamatujte! Známé značky si více všímají Čínská komunistická strana, používám soukromé proxy servery už roky. Velmi stabilní.
Napsal jsem blog o doporučeních VPN. Miluju socketpro, je levné a relativní. Používám ho už přes 5 let! Wannaflix je příliš drahý. Mám také čínskou VPN s limitem 500 GB jako zálohu: wwwjs100.com – není to špatné. Doufám, že to pomůže.
Používám laddervpn.app. zatím fungovalo dobře.
Používám letsvpn a zatím mě nikdy nezklamal. Existuje i levnější varianta s clash, ale to je čínská VPN, takže web je kompletně v čínštině.