Apple Private Relay + Wireguard + Pihole

Ahoj všichni, jsem připojen ke své domácí síti s Pihole, s Wireguardem na všech svých zařízeních. Všiml jsem si, že Apple Private Relay nefunguje, protože moje IP se nezmění.

Jaké změny musím provést, abych mohl používat VPN s Pihole a Apple Private Relay?

Jaký máte důvod používat Private Relay při používání Pi-hole? Traffic z vašeho prohlížeče Safari obejde Pi-hole.

Který aspekt nefunguje? Nejsou nahrávány e-maily atd?

Mám pouze jednu instanci Wireguard na svém Androidu.

Nastavil jsem ji pomocí pivpn

Jak přepnout z rozděleného tunelu na plný tunel? Zdá se, že to nelze udělat s pivpn

Mám WireGuard + pihole. Když jsem doma, odpojím se od WireGuard a mám jen DNS svého iPhonu směrovaný na pihole. Když jsem mimo domácí Wi-Fi, WireGuard se připojí a směruji přes nastavení pihole. Private relay pro mě také nefunguje. Dává stejnou zprávu domů nebo pryč „bezdrátová síť“ není kompatibilní s iCloud private relay.

error

Apple Relay nefunguje, IP je stále stejná jako moje VPN. Místo toho by Apple private relay měl dávat jinou generickou IP mého klienta. Také jsem přidal BLOCK_ICLOUD_PR=false

Do konfiguračního souboru v Pihole.

S iOS funguje bez problémů mně

Jo, to je to, co potřebujete:

BLOCK_ICLOUD_PR=false v /etc/pihole/pihole-FTL.conf

Restartujte DNS přes UI nebo pihole restartdns

IP je stále stejná, takže relay pro mě nefunguje. Mám nejnovější software Mac OS a iOS. Možná je to tím, že se připojuji k síti s VPN?

Nejsem si jistý, ale také předpokládám, že to je problém s VPN. Dobře, můžete se jednoduše připojit ke své domácí síti a vyzkoušet, jestli to funguje bez VPN, pak budete vědět.

Já osobně jsem měl WireGuard chvíli, ale jakmile se změní typ sítě (mobilní/wifi atd), musím ručně restartovat aplikaci (na Androidu). Nakonec jsem se vzdal WireGuard. Aspoň zatím.