Aplikace způsobuje náhodné restartování Android TV, když je připojená

Tuto aplikaci jsem si koupil především pro Netflix. Sleduji 90 % svých pořadů na svém Sony Android TV s Nougatem, a tak jsem si tam nainstaloval také Windscribe (jen verze 2017 byla s TV kompatibilní). Obvykle jsem se připojil na Windflix US a nechal to běžet, dokud chyba nezpůsobila odpojení nebo výrazné zpomalení. To mi však příliš nevadilo, takže jsem se na to vždy znovu připojil.

Největším problémem pro mě bylo, že když jsem Windscribe nechal připojený (nikoliv jen k Windflix US), TV se náhodně restartovala, zvláště když jsem používal internetové aplikace jako Netflix, YouTube nebo když jsem přes telefon něco streamoval. K tomu docházelo asi třikrát až pětkrát denně. Jednou se TV dokonce samo zapnulo, aby mi ukázalo, že se restartuje. Nejprve jsem ani nepřemýšlel, že by za to mohla Windscribe, ale po otestování všech známých řešení restartů uvedených v r/bravia jsem odinstaloval aplikaci. A voila, TV se za tři dny nezhroutila ani jednou, ale musel jsem Windscribe znovu nainstalovat pro Netflix. Pak jsem zjistil, že se restartují pouze tehdy, když nechám Windscribe připojený i po vypnutí TV.

Jedná se o chybu nebo problém s kompatibilitou s Android TV? Nebo jsem to používal špatně a měl bych si zvyknout odpojovat vždy po sledování na Netflixu? Pokud ano, proč se to neděje také s mým telefonem s Androidem (který také nechávám vždy připojený)?

Mám tento problém také. Doufám, že Windscribe to brzy opraví.

Potvrzuji, že mám tento problém také u XF900.

Vím, že je to starý příspěvek, ale jen bych přidal k diskuzi. Tento problém je na straně Sony a musí ho opravit oni. Zdá se, že jakákoli VPN aplikace způsobuje tento problém a bohužel není jednoduché, jak to vývojáři aplikací obejít.

Mé Sony TV je model z roku 2015 a zatím neukázali žádný zájem na jeho vyřešení, takže bych nevydýchával příliš optimismu.

Pokud však chcete VPN, budete ho muset nastavit na úrovni routeru, což je technicky náročnější, než je pro většinu lidí pohodlné.

Nejsem si jistý, jestli se to stává i s jinými Android TV sestavami, ale možná jsme pro ně tak malý okruh, že si toho nevšimnou. Bylo by skvělé, kdyby Windscribe toto řešil.

Právě jsem si všiml.. Je to vaše 3. výročí na Cakeday lcoperfield! ^(objímka)

Myslím, že si toho všimnou, takže pokud máte další problémy s Windscribe, pokračujte ve zveřejňování. Já to také dělám. Je dobré je na to upozornit. To je pro jejich službu přínosné.

Taktéž doufám, kamaráde!