AOE 2 zakázáno v SAE

Ahoj kluci! Jsem v Spojených arabských emirátech a nějakým způsobem je Age of Empires Definitive Edition zakázáno na Steamu (nelze najít stránku hry)
Toto je moje oblíbená hra a nemohu si ji zahrát, jak k tomu získat přístup, prosím pomozte

Tento příspěvek není výzvou k vyjádření rasistických nebo xenofobních názorů, ani to není příspěvek, který by se ptal na názory nebo kritiku něčí sociopolitické, hospodářské nebo náboženské. Vyjádřete tyto názory jinde, toto není politický subreddit. Jakýkoli komentář, který striktně neodpovídá problému, který opublikoval, bude smazán.

Pravděpodobně si ho můžete koupit jinde s VPN nebo požádat přítele v zahraničí, a pak si ho normálně zahrajte, jakmile je ve vaší knihovně. Jsem v Číně a mám podobnou situaci, ale servery nejsou zablokované, takže si můžete zahrát bez problémů.

(Vím, že aoe není zakázáno tady, ale moje steam nefungovalo bez VPN)

Proč je AOE tam zakázáno?

Kluci, prosím, buďte v klidu, vím, že je to frustrující a není to v pořádku, ale stále žiji na Blízkém východě, dostanu problémy, pokud budete nadále mluvit $hit o místě, kde žiji

Měl jsem stejný problém, nakonec jsem koupil na Xbox Store - stále si můžete zahrát na svém PC. Vyzkoušel jsem všechny ostatní metody zmíněné tady a žádná nefungovala

Kámo, vyrostl jsem v Dubaji a hrál jsem tu hru. Dokonce jsem pracoval pro MS a měl několik LAN večírků. Je mi trochu líto, že je zakázána, ale podle toho, co čtu, je to pravděpodobně kvůli kampani křížových výprav.

Stále si ji můžete pravděpodobně nechat dát někým jako dárek. Nová verze obsahuje také 3 další DLC balíčky.

Vzdal jsem to, vyzkoušel jsem všechny VPN, všechny obchody, nic nefunguje.
Tipnu si, že jsem uvíznul u Valorant a Overwatch. A jo, budu hahrát pirátskou verzi na chvíli, díky všem a omlouvám se za potíže, užijte si hru!

Je možné, že si hru koupíte pomocí VPN nebo vám ji někdo dá jako dárek? Můžete také zkusit vytvořit jiný účet na Steam s VPN, aby vaše region Steam nebyl SAE.

Žil jsem ve vaší zemi 2 roky od 2020 do 2022 a měl jsem hru ve své knihovně ještě předtím, než jsem tam odjel. Mohl jsem hrát AoE2DE bez problémů. Jednoduše jsem našel vaše otázky na Googlu a nacházím příspěvky datované ještě před tímto obdobím, takže to možná stále funguje. Uvědomil jsem si, že jsem musel najít řešení pro Discord, pokud si dobře vzpomínám.

Vidím, že na žebříčku má 19 odvážných hráčů z SAE. Musí hrát mimo zemi.

Surfshark a nordvpn by mohly být možností

Může to být exkluzivní problém Steamu, mohli byste zjistit, jestli je na Microsoft Store

Požádejte někoho, aby si vytvořil účet a koupil hru nebo se přihlásil na váš účet? Dáte mu extra peníze a váš problém by měl být vyřešen. Nebo vám může někdo hru dát jako dárek

Myslím, že to můžete

1. zapnout VPN
  2. změnit zemi svého účtu Steam na téměř jakoukoli jinou
  3. koupit hru a poté zase změnit zemi zpět a vypnout VPN
  4. užít si hru?

Zřejmě je to legální v Kataru. Nasedněte na krátký let, kupte si ji a vraťte se :wink:

Máte v USA přítele, který vám umožní vzdáleně se přihlásit jeho počítač? Časová zóna znamená, že můžete hrát na jeho PC, zatímco on spí.

Možná, pokud vývojáři vylepší Saraceny, můžete přesvědčit úřady, aby ji odblokovaly :^)

Ahoj, i já žiji v SAE již 6 let.
Ano, je to zakázané, pravděpodobně kvůli pravidlu historické nepřesnosti. Nemůžete si koupit hru ani DLC, když vaše Steam účet je připojen k bankovnímu účtu v SAE, což je důvod, proč VPN nefunguje.

Velmi smutné, ale pravdivé. Omlouvám se, kamaráde, hodně štěstí.

Ironií je, že MBS ze Saúdské Arábie řekl oficiálně, že AOE je hra, kterou ještě pravidelně hraje.

Střední východ nás nikdy nepřestává udivovat. Překvapivě, jaký důvod je zakázán?