Antivirus Surfshark stále detekuje Norton i přesto, že jsem smazal úplně všechno vztahující se k němu na mém PC

Nedávno jsem si znovu koupil Surfshark VPN a získal jsem k tomu bezplatný antivirus - tak jsem si myslel, že přejdu od Nortona kvůli jejich softwaru na těžbu kryptoměn. Nicméně i po odinstalování Nortona a smazání všech souborů, které jsem mohl najít ohledně něj, mi Surfshark antivirus stále hlásí, že “Norton Security Ultra” a “Norton 360” jsou stále na mém PC. Zkoušel jsem tento opravu zveřejněnou na webu Surfshark (https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/5896908600722-Surfshark-Antivirus-detects-another-antivirus-during-installation) a restartoval jsem počítač několikrát, ale nic nepomohlo. Jakákoli pomoc bude oceněna, protože se nyní cítím, jako bych byl bez jakékoliv antivirové ochrany.

Nemějte příliš obavy z toho, že nemáte antivirový program. Nepoužíval jsem žádný už docela dlouhou dobu a žádný virus za posledních několik let nemám. Windows Defender je dostatečný.

Ne, to jsi neudělal, dnešní antivirové software je třeba odstraňovat přes PowerShell nebo podobné nástroje, nebo hledat speciální nástroj na úplné odstranění z vašeho PC.

Měl jsem taky podobný problém – zkoušel jsem ten PowerShell skript, co je uveden na jejich webu, ale bez úspěchu. Plánuji kontaktovat zákaznickou podporu Surfshark, protože to prostě nedokážu vyřešit. Dej vědět, jestli jsi našel řešení!!!

Spusť tento nástroj na odstranění Nortona.

Máš nějaké úspěchy? Zkoušel jsem PowerShell a Norton Removal Tool a stále mám ten stejný problém.

Zkus spustit PowerShell jako správce.

Tato metoda mi fungovala, když jsem měl ten samý problém. Musel jsem spustit jako správce.